Over Maison Belle

13 november 2013 Woonblog - Interieurblog,  

Marije Develing is de drijvende kracht achter Maison Belle.

Even voorstellen: Ik ben Marije Develing, samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het bosrijke Apeldoorn. We wonen in een uitgebouwde arbeiderswoning met een heerlijke, grote tuin, wat vroeger werd gebruikt als volkstuin. Ik ben in 2010 gestart met Maison Belle. Het was tijd voor een nieuwe start: ’do what you love and you’ll never work a day of your life.’ Kies ervoor om je hart te volgen, gebruik je talenten. Dat zorgt ervoor dat je kunt uitbloeien in waar je goed in bent en energie van krijgt! 

14199-MaisonBelle-Portret-3880Het geven van interieuradvies is mijn dagelijks werk en combineer ik met heerlijke woon-inspiratie. Door met beide benen op de grond te blijven, praktisch mee te denken en buiten kaders te durven stappen ontstaat er telkens weer een interieuradvies op maat, wat helemaal bij de bewoners past. De resultaten zijn verbluffend! Door goed te luisteren naar de wensen van de klant bloeien hele gezinnen op en creatief ondernemers bruisen van de ideeën door een fijne sfeer op hun werkplek. Dat is waar ik het voor doe: het beste uit een ruimte naar boven halen, sfeer brengen zodat mensen gelukkiger zijn, warmte en rust vinden op hun eigen plek.

Mijn blog, columns en social media zijn een verzameling van mooie beelden, nieuwe wooncollecties en andere dingen die mij aanspreken. Ik wil je graag inspireren om hier van mee te genieten en om er zelf mee aan de slag te gaan. 

Bedankt voor je interesse in Maison Belle. Voel je vrij om me te benaderen met ideeën, opmerkingen of vragen. Heb hulp nodig bij het inrichten of aanpassen van je eigen woning. Ook voor nieuwe samenwerkingen en product reviews sta ik open. Aarzel niet om contact op te nemen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *