Papershop van Ikea

25 juni 2014 D.I.Y. Zelfmakers,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Papier knutselen

Ben je creatief en gek op knutselen? Goed nieuws: vanaf 1 augustus 2014 hebben alle Ikea-winkels* een eigen paper shop. Je vindt er van alles van papier van cadeaupapier tot kantoor spullen. Super om een feestje mee aan te kleden om gewoon voor creatief moment op een vrije middag. Wat dacht je van het stylen van een zomerfeest in de tuin? Leuke ideeën om je eigen draai aan te geven. Of wat meer vrolijkheid op je werkplek? Een beetje van Ikea en een beetje van jezelf…

 

05_PH120245

De honeycomb bollen en druppels geven een gezellige uitstraling. Leuk voor een feestje of als styling in huis. Kies 3 kleuren die passen in je interieur zodat ze goed tot hun recht komen.


Van cadeaupapier, tot cadeautasjes en labels maak je echt iets persoonlijks van elk cadeau. De papier-prints zijn zo leuk, jammer om allemaal weg te geven. Lijst ze eens in als leuke wanddecoratie.

PH120232

PH120235

Het vrolijk gekleurde tape gebruik je in je interieur of in de kinderkamers. Je geeft er een pittig kleuraccent mee aan en trekt het er zo weer af als je het zat bent.

PH120263


Bekijk  de collectie online of in september in een van de Ikea winkels en ga lekker aan de slag!

*Met uitzondering van IKEA Duiven en IKEA Breda. IKEA Duiven verkoopt de Papershop producten vanaf 1 september 2014 en IKEA Breda heeft vanaf 1 januari 2015 haar eigen Papershop. 


2 reacties op Papershop van Ikea

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *