Pasen bij ons thuis

3 april 2015 Feestdagen,  Seizoenen,  Styling,  Woonblog - Interieurblog,  

 

Het stijlvol toepassen van Paas-versiering in huis. Pasen is voor mij heel speciaal.Van kind af aan verheugde ik me op het Paasontbijt en daarna het Paas-feest wat we in de kerk vieren. Door de betekenis van Pasen (nieuw leven) is dit feest voor mij minstens zo belangrijk als Kerst. Een heerlijk moment van nieuw leven, de lente, tijd om dankbaar te zijn en te genieten van de mensen waar we van houden. In deze drukke tijd is het echt een bewuste keuze om daar van genieten en bij stil te staan. Lekker lang aan tafel, heerlijke eten, verse bloemen en gezellig samen zijn.

 

Ik houd ervan om het huis te stylen dus kies voor een subtiele Paastafel wat verder wordt uitgewerkt tijdens het Paasontbijt.  Ik heb gekozen voor een rustig en natuurlijk kleurenpalet. Je ziet dat het wit, hout en de zand tint op de muren mooi combineren met het roze van de bloemen. Zonder dat het té druk wordt. Een paar witte vazen, tulpen en kivitseieren zijn genoeg en trekken de aandacht.

Voor de tafelstyling voor het Paas-ontbijt kies ik licht tafel-linnen, mijn favoriete servies in blauw/wit, nog meer verse bloemen en ja, ook chocolade paashazen voor de kids. Want dat is zelfs als je 9 en 12 bent nog een feest! Ik ben benieuwd hoe jullie Pasen in je interieur toepassen, volg op Instagram hoe dit weekend bij ons wordt gevierd. Ik wens je een heel fijn weekend, geniet!

 

Blijven lezen?

14 reacties op Pasen bij ons thuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *