Pasen: het voorjaar in huis!

28 maart 2013 Feestdagen,  Styling,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Pasen in huis

Breng je huis in ‘Paassfeer’. Pasen in huis is toch vooral de lente en de zon in huis, wat zo welkom is na de koude, lange winter. Voor mij geen gekkenhuis van fel gekleurde kuikens en teveel gekleurde eieren. Maar vooral een gezellig paasontbijt aan een mooi gedekte tafel, veel voorjaarsbloemen met heel graag een paar zonnestralen in huis. Niet teveel felle kleuren maar mooie, zachte voorjaarspastels voor Pasen.

paas brunch tafel dekken

 

Elk jaar met Pasen wil ik het thuis extra gezellig maken maar hoe doe je dat? Doe ik dat elk jaar anders of elk voorjaar een beetje van hetzelfde? Natuurlijk is het lente thema belangrijk maar qua kleuren, bloemen en decoratie vind ik het leuk om wat af te wisselen. In deze woonblog wil ik je inspiratie en tips geven hoe je dit toepast in je interieur.

Ik heb op Pinterest gezocht naar originele  ideeën om ook jouw huis stijlvol op zijn ‘Paasbest’ te stylen. Geniet van het vrije weekend en van elkaar want Pasen heeft een diepere betekenis: een leven, een nieuwe start: het is een feest om dankbaar te zijn!

  1. Voorjaarsbloemen in een krans, kleine vaasjes of in een groepje: leef je uit, er zijn geen vast regels!
  2. Een ‘paastak’ kan ook een mooie bloesemtak zijn met of zonder versiering voor Pasen.
  3. Geniet van een gezellig ontbijt, lunch of brunch. Gezellig wat extra tijd voor elkaar en met elkaar. Je maakt het extra gezellig met een mooi gedekte tafel. In mijn Pinterest map staan tafel styling ideeën voor alle feestdagen. Idee: Een stolp wordt dé eyecatcher in het midden van de tafel. Mooi met een haasje of verse taart!

Meer leuke inspiratie over styling en tafel dekken vind je in de woonblog.

Fijne Paasdagen!

 

 

Blijven lezen?