Patroon op de vloer met tegels!

23 april 2014 Hal,  Keuken,  Verbouwtips,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Patronen, motieven en grafische prints zien we dit voorjaar veel in kleding en interieurs.

Wat ik daar mooi van vind is dat er zo enorm veel variaties in mogelijk zijn. Door de juiste kleurcombinaties en mooie prints laat je iets persoonlijks zien. Je toont lef, je bent anders en kunt er helemaal je eigen draai aan geven. Dat kan je ook doen door te werken met prachtige patronen in tegel in huis.

Tegels zijn er in zoveel soorten, maten, kleuren en patronen. Prachtig te combineren in alle interieur stijlen.  Kies je juist voor neutrale kleuren zoals zwart ,wit en grijs of knal je met een patchwork tegel-vloer? Met een rustige basisvloer kan je je uitleven in meubels, woonaccessoires en kunst. Juist bij zo’n knallende tegelvloer is het goed om de rest wat neutraler te houden. Je kunt je huis een totaal andere uitstraling geven door je keuken, badkamer of hal te laten betegelen. Of je gebruikt een set tegels voor een nisje in de keuken. Je kunt kiezen voor nieuwe, Portugese tegels of antieke tegels vanuit verschillende landen met Oosterse patronen.

Neem de tijd om de mooiste patronen en kleuren te vinden waar jij echt gelukkig van wordt! Op Internet is heel veel aan informatie te vinden. Heb je dan de tegels gevonden die je zoekt? Maak eens een afspraak bij de zaak om de kleuren en staat met eigen ogen te bekijken. Zo krijg je er meer gevoel bij en het maakt het kiezen makkelijker. Heb lef en ga voor zo’n tegel patroon in huis!