Interieur rietgedekte villa

3rd, mei, 2023

Interieur rietgedekte villa

Woonvraag

Een droom werd werkelijkheid: na een lange zoektocht hebben deze klanten een prachtige kavel gevonden om hun droomhuis te bouwen. De architect heeft een prachtig ontwerp gemaakt en een aannemer was gevonden. Na diverse gesprekken met de architect en aannemer zijn de klanten op zoek te gaan naar een interieurontwerper om te helpen bij alle keuzes en hun wensen te vertalen naar een warm en persoonlijk interieur. Dit is het eindresultaat van het interieur rietgedekte villa.

Interieur rietgedekte villa

In zo’n prachtige rietgedekte villa maakt het interieur dat dit droomhuis ook een heel fijn thuis wordt voor de bewoners. Want ook al bouw je je droomhuis, het maken van alle keuzes is nog niet zo eenvoudig. Dat is precies waar wij zo graag bij helpen. Nadat de indeling was bepaald is Marije met de klanten op pad gegaan om alle materialen uit te kiezen van keuken, badkamer tot aan de vloeren. Toen de bouw eenmaal goed op gang was werden samen alle meubels, raambekleding en kleuren gekozen en besteld. Zodat we gelijk liepen met het bouwproces. Na oplevering kon de inrichting beginnen zodat het huis compleet was ingericht en gestyled toen de bewoners gingen verhuizen.

Resultaat

Een hotel chique interieur met chique materialen en glanzende details. De wens was om het interieur warmte te geven wat goed is gelukt door de kleuren op de wanden, keuze van stoffen en de warmte van het houtpatroon op de vloer. Met de donkere tinten, blauwe details en gouden accenten is het geheel heel persoonlijk geworden. De donkere keuken met marmer look blad werd gecombineerd met glanzende mozaik tegels in de koffiehoek. Dit geeft het gevoel van een luxe koffiebar. De bewoners houden van lekker eten en tafelen, door de comfortabele eetstoelen en doorkijkhaard wordt de woonkeuken optimaal gebruikt.

Maison Belle heeft de hele inrichting tot aan de eind styling mogen verzorgen. Wat is het een prachtig woonhuis geworden!

Project in beeld