Interieuradvies camper showroom

5th, juli, 2019

Voor een camper bedrijf werd ik benaderd om interieuradvies te geven voor de verbouwing van hun kantoor en showroom. De zaak was al jaren hetzelfde en had nodig een nieuwe uitstraling nodig. Hier worden de klanten ontvangen, werken de medewerkers en worden advies gesprekken gevoerd.

Woonvraag

Een eigentijdse en representatieve ruimte om klanten te ontvangen en prettig te werken. De ruimte heeft twee kantoren nodig en een extra werkplek waar de klanten kunnen worden ontvangen. Daarbij is een koffiehoek en wachtruimte gewenst zodat ook op drukke dagen de klanten prettig kunnen wachten op advies.

Interieuradvies

We zijn samen aan tafel gestart met het interieuradvies. Alles mocht opnieuw ingedeeld worden. Tijdens het eerste gesprek kwam ik op het idee om de puien open te maken voor meer daglicht en contact met het terrein met de siertuin en campers. Na onderzoek bleek dat er extra glas in de gevel gezet kon worden. De basis werd stoer, industrieel maar ook warm zodat zowel klanten als medewerkers zich er prettig zouden voelen.

Resultaat

Nadat ik het totaal ontwerp had gemaakt werd de verbouwing ingepland en door het bedrijf zelf uitgevoerd. Er werden op basis van het interieuradvies de materialen en meubels ingekocht zodat de showroom opnieuw kon worden ingericht. Het resultaat is verbluffend, zeker als je de voor foto’s bekijkt. Het is een lichte en warme ruimte geworden waar door de glaswanden contact met elkaar is maar ook apart kan worden gewerkt. Een prachtig project om aan te mogen meewerken.

 

Ontwerp en styling:Β Marije Develing – Maison Belle, fotografie: Justjet

Project in beeld