Interieuradvies jaren 20 woning De Bilt

6th, april, 2019

Na veel reizen kocht een jong en creatief stel deze oude woning in het centrum van De Bilt. Na het verhuizen bleek het niet zo eenvoudig om het huis hun eigen stijl te geven. Ik werd gevraagd om met een interieuradvies De Bilt te helpen.

Woonvraag

De wens was: een hip en persoonlijk interieur waar kunst en  reisherinneringen centraal staan. Vanwege twee carrières is het belangrijk om ’s avond tot rust te komen en te genieten van thuis. Belangrijk was het om de verschillende delen van de woning dezelfde sfeer te geven voor meer eenheid.

Interieuradvies

Tijdens het interieuradvies gingen we samen aan de slag met het ontdekken van beide stijlen. Door deze woonstijlen te combineren ontstond er hippe, vintage sfeer met een Scandinavische twist. Na de uitwerking van het plan gingen de bewoners zelf aan de slag met schilderen en het aanschaffen van de juiste meubels. Hun uitdaging was om de woning in te richten vanuit duurzaamheid en recycling. Veel van de meubels zijn gevonden via Marktplaats waar ook de oude meubels werden doorgegeven. Daarna heb ik door middel van interieurstyling de puntjes op de i gezet.

Resultaat

Na het interieuradvies ontstond er een hippe en prettige sfeer in het huis. De combinatie van oud met nieuw en de zwarte accenten hebben gezorgd voor een relaxte sfeer. De schilderijen en souvenirs hebben een prominente plaats in het interieur gekregen waardoor het een echt thuis is geworden. Het werkplekje in de hoek van de woonkamer wordt veel gebruikt om thuis te werken. Het huis is een heerlijke plek geworden om vrienden te ontvangen en thuis te komen van verre reizen.

Tip: Vanwege nieuwe plannen staat deze woning momenteel te koop op Funda 

Fotografie: Topr Interieuradvies: Marije Develing – Maison Belle

Gebruikte kleuren: wit Ral 9010 en zwart Ral 9011, meubels via Marktplaats en overige producten prive bezit.

Project in beeld