Interieurontwerp kasteel

20th, oktober, 2021

Interieurontwerp kasteel

Deze fijne zorgwoningen worden voor Wonen bij September gerealiseerd. Hier krijgen ouderen met dementie de zorg en persoonlijke aandacht in een fijne thuis omgeving. In opdracht van Thuismakers werk ik als interieurontwerper om de algemene ruimten van deze woningen te ontwerpen en in te richten. Mijn specialisme is om een warm en huiselijk interieur samen te stellen voor deze doelgroep. Voor dit project maakte Maison Belle het interieurontwerp kasteel.

Woonvraag

Van het oude kasteel een fijn en warm woonhuis maken. Diverse woonkamers en de ruime woonkeuken met lichte serre worden gebruikt voor gezellig samen zijn, om te eten en voor gezamenlijke activiteiten. Geen verpleeghuis sfeer maar als thuis.

Interieuradvies

Kasteel Stoutenburg werd gekocht in oude staat en volledig gerenoveerd. Ik heb het complete interieur mogen ontwerpen. Van de kleuren op de muur, materialen als keuken en vloeren tot aan de raambekleding, meubels en afstyling.

Resultaat interieurontwerp kasteel

Er is een warm interieur ontstaan met een knipoog naar vroeger en moderne, comfortabele meubels. Door de kleurkeuze, de knusse zithoeken en warme gordijnen zijn de grote kasteel kamers knus en intiem geworden. Vanaf januari 2021 is deze zorgwoning beschikbaar voor bewoning.

Op deze video kan je in deze zorgwoning binnenkijken.

Bekijk hier meer van de gerealiseerde zorg interieurs.

Project in beeld