Keukenstyling en ontwerp keuken showrooms

4th, september, 2020

 

Interieurvraag

Voor Keukenspecialisten werk ik als vaste interieurontwerper en stylist voor de styling en inrichting van diverse keukenshowrooms door het hele land.

Interieuradvies

Een keukenshowroom wordt extra aantrekkelijk door de styling en inrichting van de zaak. Te beginnen met een comfortabele plek voor een lekkere kop koffie en een goed advies. De sfeer en indeling van de zaak is belangrijk om de klant zich thuis te laten voelen. Denk hierbij aan: daglicht, sfeerlicht maar ook aan de opstelling van de keukens en presentatie van producten.

Resultaat

Voor diverse keukenbedrijven heb ik de styling van de keukens mogen verzorgen. Maar ook adviseer ik bij verbouwing of nieuwbouw in indelingen en keuzes voor kleuren en materialen. “Geef die wand eens een warme kleur of breek een deel van de muur uit voor een extra pui. ”

In de styling werk ik met verschillende merken en woonstijlen zodat er voor elke klant wel iets aanspreekt. Een donkere keuken kan door gebruik van kleur of groene planten ineens heel aantrekkelijk worden. Of gebruik materialen zoals goud, velours en marmer voor een luxe ‘hotel sfeer.’ In de blog lees je meer tips voor het inrichten van je huis.

Hier zie je een aantal voorbeelden van mijn werk.

Ontwerp en styling: Marije Develing – Fotografie: Sushilla en Suzanne Paap.

(NB. deze foto’s mogen niet door derden worden gebruikt ©)

 

Project in beeld