Nieuwbouw villa in jaren 30 stijl

20th, november, 2018

Dit project is een nieuwbouw villa in jaren 30 stijl voor een jong gezin. De buitenkant werd ontworpen door de architect, voor de binnenkant en indeling heb ik interieuradvies  gegeven. Samen met de bewoners ben ik op zoek gegaan naar de woonstijl en een goede indeling. Het interieur werd: licht, eigentijds en persoonlijk door de familiestukken die gebruikt zijn. Het kleurenpalet is gebaseerd op prachtige, oude borden die een waardevol erfstuk zijn. De borden kregen een pronk-plek aan de wand.

De woonstijl van het gezin is: licht, fris, een beetje stoer en Scandinavisch. Er zijn lichte houttinten gecombineerd met veel wit, natuurlijke materialen en fris groen. We zijn gestart met een interieuradvies aan huis en hebben het plan tijdens een aantal advies momenten uitgewerkt in het tempo van de klant. Een ontzettend mooie uitdaging om dit fijne én persoonlijke familiehuis te creëren. Het resultaat is een sfeervolle nieuwbouwwoning door de combinatie van de juiste stijl, kleuren en materialen.

Tijdens een interieuradvies aan huis gaan we aan de slag met het ontdekken van jouw woonstijl en de beste indeling van de woning. Dit wordt vertaald naar een praktisch en persoonlijk interieur plan. Het advies is verder naar wens van de klant aangevuld met meubeladvies en materiaaladvies. Het hergebruik van meubels met een verleden en een mix met nieuwe aankopen werd hierdoor een mooie combinatie. Door je woonstijl te ontdekken en gebruik te maken van persoonlijke details ontstaat er een interieur wat echt bij de bewoners past. Dat kan in elke stijl of je nu van landelijk, modern of industrieel houdt. Ik help je hier graag bij!

Ontwerp en styling: Marije Develing – Maison Belle, fotografie: RVR Photography. Kleuren: Histor One, tafel en banken Zwaartafelen.

Project in beeld