Interieuradvies nieuwbouw villa jaren 30 – Zwolle

1st, oktober, 2019

Dit project is een nieuwbouw villa in jaren 30 stijl voor een jong gezin. De buitenkant werd ontworpen door de architect. Voor de binnenkant en indeling wer ik gevraagd om interieuradvies te geven.

Woonvraag

Samen met de bewoners ben ik op zoek gegaan naar de woonstijl en een goede indeling. De wens was om een sfeervol en persoonlijk familiehuis te creëren. De woonstijl van het gezin is: licht, fris, een beetje stoer en Scandinavisch. Hieruit is een licht, eigentijds en persoonlijk interieur ontstaan.

Interieuradvies

We zijn samen aan tafel gestart met het interieuradvies. We zijn gestart met de woonstijl en de beste indeling van de woning te bedenken. Daarna heb ik dit vertaald naar een praktisch en persoonlijk interieur plan. Dit is uitgewerkt in het tempo van de klant. Met familiestukken als waardevolle herinnering heb ik het kleurenpalet bedacht. De kleuren komen uit de oude borden van oma, die kregen een pronk-plek aan de wand.  Lichte houttinten zijn gecombineerd met veel wit, natuurlijke materialen en fris groen. Dit zorgt voor de frisse uitstraling en verbindt het interieur zo mooi met de tuin.

Resultaat

Hieruit ontstond het interieur van deze sfeervolle nieuwbouwwoning.  Het hergebruik van meubels met een verleden en een mix met nieuwe aankopen werd dé perfectie combinatie voor de bewoners. Door je woonstijl te ontdekken en gebruik te maken van persoonlijke details ontstaat er een interieur wat echt bij de bewoners past. Na het inrichten kreeg de woning een interieurstyling voor het perfecte eindresultaat.  Het was voor mij weer een ontzettend mooie uitdaging om aan dit fijne én persoonlijke familiehuis mee te werken.

Bekijk hier meer van dit project.

Ontwerp en styling: Marije Develing – Maison Belle, fotografie: RVR Photography. 

Kleuren: Histor One, tafel en banken Zwaartafelen.

Project in beeld