Styling tuinmeubelen voor Kees Smit

1st, februari, 2019

Styling – Kees Smit – Commercial

Voor Kees Smit Tuinmeubelen verzorgde ik de styling van de tuinmeubelen voor de fotografie, video en bedrijfsfilm. Hiervoor zijn we op een warme zomerdag naar een prachtig buitengebied gegaan waar een selectie prachtige tuinsets zijn neergezet. Ik heb als stylist sfeervolle settings gemaakt in verschillende stijlen. Diverse tuinmeubelen zijn hiervoor gebruikt van loungeset, boomstamtafel tot hangstoel voor op het terras. Deze beelden zijn gebruikt voor tv reclame en campagnes op de website.

Net als het interieur is de tuin een belangrijke plek om gezellig te maken. Vaak wordt er weinig aandacht besteed aan de styling in de tuin. Door te kiezen voor mooie en comfortabele tuinmeubelen en een fijne plek in de tuin te creëren wordt het een aanvulling op je interieur. Het zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van de tuin, buiten eten en graag thuis blijft omdat het zo gezellig is.

Als stylist presenteer ik de producten op een sfeervolle wijze. Hiervoor zorg ik voor een sfeervol totaal plaatje voor fotografie en film.

Deze tuinmeubels zijn te koop bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Video: MRK Media

Project in beeld