Shop je mooiste cadeaus voor de feestdagen online

19 november 2011 Woonblog - Interieurblog,  

De feestdagen staan voor de deur: tijd voor cadeautjes!

Ben je op zoek naar een mooi interieur-cadeau voor de feestdagen? Begin op tijd met inventariseren als je echt iets moois wilt geven. Otto heeft het woon-assortiment nog verder uitgebreid met een aantal prachtige merken. Het voordeel is dat het snel en gemakkelijk online besteld kan worden dus je hebt de cadeaus zo in huis. Handig en gezellig voor pakjesavond of voor onder de kerstboom.

Wij hebben een selectie gemaakt van producten die wij graag op ons lijstje zouden zetten: veel zwart, wit en hout. De producten zijn natuurlijk stoer, met een Scandiavische twist. Door de rustige basis, in bijna alle interieurs te gebruiken. Besteed eens wat extra aandacht aan het inpakken van de cadeaus. Met neutraal pakpapier, zwart/wit linten en leuke labels worden de cadeaus nog feestelijker en persoonlijker. (dat scheelt weer een lastige surprise maken)

collageottocadeau

Kies voor een neutrale basis van zwart, wit en details van hout. Een paar kussens, vazen of kaarshouders kunnen altijd, daar heb je noooit genoeg van. Deze cadeaus zijn bijna allemaal onder de 30 euro, de grote poef is wat duurder maar zeker de moeite waard als flexibele zitplek. Wie is er heel lief geweest dit jaar?

 

De collectie van het Deense Bloomingville heeft lijsten met quotes, zwart wit in waxinelichtjes, kleurrijk servies en deze grafische vazen.

 

 

bloomingvillevaas

Dierenprints en foto’s in winterstijl geven het interieur het ultieme winter-gevoel.

kussenhert15euro

Een mooie mand voor de cadeaus wordt daarna de speelgoedmand of opbergmand voor rondslingerende shawls en handschoenen. Deze houten kalender kun je elk jaar weer opnieuw gebruiken, handig om de datum bij de hand te hebben en mooi in het interieur. Een mooi cadeau voor jong en oud!

bloommand

bloomkalender

Pak tenslotte de cadeaus origineel in. Koop basic pakpapier  en versier het cadeau met mooi lint, touw en labels. Kijk voor meer inpak-inspiratie op ons Pinterest board. Succes met de cadeaus en geniet van de gezellige dagen!

Foto: cadeaus: wijzijnkees.nl, overig Otto


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *