Slaapkamer styling – blauw en oker geel

13 januari 2018 Slaapkamer,  Styling,  Woonblog - Interieurblog,  

Slaapkamer styling

Na een drukke werkperiode vol fijne interieur-adviezen gaat het bij altijd kriebelen om in ons eigen huis aan de slag te gaan. Dus als ik dan vrij ben dan doe ik graag thuis nog een re-styling. Tijd voor een slaapkamer make-over!

 

Oude meesters

Ik pakte in de kerstvakantie een aantal ruimtes aan met verf en een nieuwe styling. Van het één komt dan het ander doordat ik met spullen ga schuiven ontstaan er dan een aantal projecten. Vorig jaar vond ik een canvas van “het meisje met de parel”, ik kon hem niet laten liggen.

Schilderijen van oude meesters passen perfect bij de interieur trend van nu, ze worden tegenwoordig van canvas tot collage aangeboden. Erg mooi omdat de kleuren van deze olieverfschilderijen heel mooi combineren met de kleuren van nu. De canvas kreeg een mooie plek in de zithoek, je kunt het terug zien in de blog over de woonkamer en sfeerverlichting. Nu ik in de huiskamer aan de slag ging, bleef het schilderij over en werd ze verplaatst naar de slaapkamer.

 

slaapkamer blauwe wanden

 

Hotelkamer

Twee jaar geleden schilderden we de muren van de slaapkamer in diep blauw (Greek Sky)  met de krijtverf van Pure & Original. Geïnspireerd op een prachtige hotelkamer wilde ik deze sfeer ook thuis. Het blauw combineerde ik met oud roze en zachte pastels, je ziet het in deze blog. Ik verander graag, waardoor ik graag kies voor een rustige basis. Dan is het re-stylen van een ruimte zo gedaan.

Het “meisje met de parel” kwam op de wand boven het bed, ik verving de dekbedhoes en haalde de oker-gele kussens en het kleed van de bank. Een paar accessoires heb ik aangepast zodat het een mooi geheel werd. Als bonus vond ik in de sale een geweldige hanglamp van HK Living. Precies in de kleur oker-geel die de slaapkamer kon gebruiken. Eigenlijk is alleen de lamp nieuw gekocht en de rest verplaatst van de ene naar de andere ruimte.

 

styling slaapkamer tips

 

De slaapkamer is met een paar aanpassingen heel knus geworden: het geeft een echte hotelsfeer. En krijg ik van het voorjaar weer zin in zachte pastelkleuren, dan gooi ik de boel gewoon weer om!

 

slaapkamer inrichten blog

 

Binnenkort deel ik meer veranderingen in ons huis. Volg de blog of volg Maison Belle op Instagram.

Heb je hulp nodig bij je interieur? Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je graag met een interieur-advies.

 

Gebruikte producten:

Blijven lezen?

4 reacties op Slaapkamer styling – blauw en oker geel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *