Sneak preview – Loods 5 in Amersfoort

9 mei 2015 Woonblog - Interieurblog,  

Loods 5 Amersfoort

As. Maandag 11 mei 2015 om 10:00 wordt de derde vestiging van Loods 5 in Amersfoort geopend! Wat een feest want wij zijn fan van deze winkel en Amersfoort is voor midden en oost Nederland weer een stuk dichterbij. Loods 5 nodigde ons als interieurblog uit om alvast een sneak-peak te nemen in de nieuwe winkel. Er werd nog volop opgebouwd maar wat een feest is dit nu al! 18.000 m2 woongenot op 2 etages, 92 partners met wel 232.000 verschillende producten. Daar ben je in een middag echt niet op uitgekeken.

Voor wie nog niet bekend is met Loods 5: het is een unieke lifestyle formule, verschillende deelnemende leveranciers hebben hun eigen unit en presentatie. Hierdoor wisselt het aanbod continu en mix je een originele stijl woonproducten en meubels met elkaar. De stijlkamers geven je mooie inspiratie hoe je jouw interieur een make-over kunt geven. In het restaurant kan je tussentijds lekker genieten van alle ideeën en onder het genot van de beroemde appeltaart van Dudok even tot rust komen.

Een paar leuke feiten voor je op een rij: in 26 weken is de winkel gebouwd – 92 deelnemers – 11 afdelingen – 440 parkeerplaatsen – 850.000 bezoekers per jaar – woonwinkel midden Nederland – 232.000 barcodes – 7 dagen per week van 10:00-17:30 geopend. Geniet alvast mee met de foto’s die wij tijdens de rondleiding hebben gemaakt.

designstoelzwart

designstoel

Natuurlijke materialen interieur

Natuurlijke materialen zijn altijd mooi om in je interieur te gebruiken. Van licht hout en bamboe tot oud en verweerd sloophout. Mix en match: voor elke woonstijl zijn er mooie meubels en accessoires te vinden.

lampen rotan

ROUTZ

Interieur kleuren

Met helder blauw of fris groen geef je je interieur een moderne en frisse metamorfose. Combineer oud met nieuw voor een originele en eigen sfeer in je interieur.

STOELTJES

Hout in je interieur

Leuk zijn de oude fruitkistjes om als speelgoedkist of kastenwand te gebruiken. De broodplanken zijn gezellig als borrel -plank en staan bovendien erg gezellig in de keuken. Zet ze als je ze niet gebruikt tegen een muur aan als sfeermaker.

 

HOUTENKISTEN

JUTEZAKKEN

fruikistjes

interieurnatuur

 

Kleurrijk interieur

Van moderne designstoeltjes in heel veel kleuren tot kleurrijke accessoires. Van servies tot bloemen, hier word je echt vrolijk van!

serviesbamboo

 

kandelaarpastel

KELIMS

Deze kelims en kussens geven je interieur direct een persoonlijke uitstraling. Het assortiment is groot dus neem de tijd om eens lekker tussen de patronen te zoeken welke jij het mooist vindt.

kaarten quote

SERVIESBLAUWWIT

Kaarten met mooie teksten en blauw/wit servies, daar kan ik nooit genoeg van krijgen.

restaurant

schoolbord

KOFFIE

Ik ben ‘bang’ dat het restaurant met de heerlijke koffie en appeltaart een vaste plek gaat worden om de files te vermijden… Dan kan je maar beter lekker gaan woonshoppen…

Van harte welkom vanaf Maandag 11 Mei bij: Loods 5 Amersfoort – Euroweg 1 – 3825 HA Amersfoort.

Fotografie en tekst: Marije Develing, Maison Belle

 

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *