Style je vakantie-huisje

27 juni 2015 Styling,  Woonblog - Interieurblog,  

Met de zomer-vakantie voor de deur ben ik al weer hard op zoek naar gezellige woonartikelen voor in de koffer. Interieurspullen mee op vakantie?? Als interieurliefhebber is het best een hele uitdaging om elke zomer een stijlvol én betaalbaar vakantiehuisje te vinden. Meestal ziet het er op de foto’s aardig uit totdat je de deur op en doet… Herkenbaar? Bruine meubels, lekker muf en niet helemaal zoals we gehoopt hadden. Maar na een aantal ‘ervaringen’ word ik daar steeds handiger in. Waar begin je?

hmhomezww

1. Schoon

Als het niet schoon is, wordt bij mij eerst het huisje fris gemaakt. Deuren en ramen open, wegwerpdoekje zijn ideaal voor de badkamer en keuken. Niet altijd favoriet na een lange reis maar het doet mij wel goed. En mocht het nu een keer schoon zijn als we aankomen dan ben ik helemaal gelukkig!

2. Indeling

Bank half voor de trap of een eettafel waar je niet aan kunt zitten… Meestal schuif ik meteen met de meubels totdat er voor mij een fijne leefruimte ontstaat. Ik moet er toch minstens 2 weken doorbrengen, daarna zet ik het weer netjes terug hoor. Hoewel ik vaak de neiging heb om de eigenaren eens te laten zien hoe veel beter dit is.

3. In de kast ermee

Lelijke spullen gaan gewoon meteen de kasten in, dan hoef ik er ook niet naar te kijken. Meestal stop ik een paar gezellige plaids, mooi, plastic servies en een vrolijk tafelkleed in de koffers. Een oude bank wordt daar ineens veel gezelliger door. Een vrolijk tafelkleed op de tafel met vrolijk vakantie-servies oogt ook heel anders. En wat dacht je van je hangmat die je aan een boom knoopt?

4. Veldboeket

Bloemen staan in de zomer overal. Bloemen plukken is iets wat ik nog steeds graag doe dus ga ik met de kinderen bloemen plukken voor ons nieuwe huis. In een glas, karaf of potje op tafel heb je ineens een vrolijk vakantiehuis. Potjes zijn te gebruiken als waxinehouder dus een paar kaarsjes in de koffer zijn altijd fijn!

5. Badkamer

Mooie handdoeken, ik ben er helemaal weg van. Vaak koop ik voor de vakantie nog een paar mooie exemplaren, mooi voor op het strand maar ook heel gezellig in een kale badkamer.

Ben je de trotse bezitter van een eigen vakantiewoning, caravan of camper? Die zijn tot in de puntjes te restylen zodat je elke vakantie in je eigen, fijne sfeer kunt doorbrengen.

 

 

HMHome

Foto’s: H&M Home

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *