Styling: Vaas van gerecycled glas

8 januari 2014 Styling,  Woonblog - Interieurblog,  

Bloemstyling

De kerstboom is de deur weer uit en de scholen zijn weer begonnen. Tijd voor een nieuwe start en een goed moment om het huis weer gezellig te maken.Bij mij zijn de grote vazen van gerecycled glas hiervoor favoriet. Een mooi, groot model op tafel, op de vensterbank of op de grond. Het geeft een stoere sfeer en je kunt ze vullen zoals je dat zelf wilt. Leuk om voor het voorjaar bolletjes onderin zo’n vaas in het mos te zetten. Niet teveel water geven, zo heb je er weken plezier van. Kijk eens wat mooi!

 

Foto: Mooiwatbloemendoen

4 handige tips

  1. Deze vazen zijn er in verschillende kleuren glas. Kies een kleur die past bij het kleurenpalet in huis. Met blauw en groen creeer je een frisse sfeer terwijl goud, bruin een warm effect heeft.
  2. Een mix van verschillende kleuren glas zorgt voor een vrolijk hoekje. Zet een grote vaas op tafel of creeer stillevens door veschillend glaswerk bij elkaar te zetten.
  3. Vul de vazen met groen van het seizoen, siergras, bloesemtakken of voorjaarsbloemen voor telkens een andere sfeer in huis.
  4. Neem de tijd om een paar mooie vazen te scoren. Je hoeft geen groene vingers te hebben voor de vulling, de bloemist heeft vast wat moois voor je staan. Enjoy!

 

Blijven lezen?