Takken zat – ideeen voor in huis –

30 oktober 2013 Styling,  Woonblog - Interieurblog,  

Takken genoeg na de harde storm die afgelopen maandag over ons land raasde. Jammer dat de bomen nu zo snel kaal worden maar maak er gebruik van: de mooiste takken en complete bomen liggen vooral nu voor het oprapen. Gebruik het natuurlijke hout om mee te stylen, en maak er zelf de mooiste dingen van! Er zijn zoveel leuke ideeën, ik heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet. Kijk mee!

  1. Maak van de takken een grote ster, hart of andere mooie vorm en hang het aan de muur. Lampjes erom en het wordt een echte blikvanger!
  2. Hang een grote tak boven tafel en maak hem stevig vast. Draai er losse peertjes omheen en laat ze boven de tak samenkomen. Hier zijn de snoeren met tape bij elkaar gebonden aan de bovenkant.
  3. Gebruik takken van groot tot klein als wc rol houder of zelfs als trapleuning. De haken van je huidige trapleuning kunnen blijven zitten, daar schroef je de dikke tak aan. Wel een beetje bijschuren, om splinters te voorkomen!
  4. Takken om een mobiel mee te maken of als haken voor de jassen!

Je hangt je mooiste kleding aan een tak met kledinghanger of de mooiste decoratie boven de eettafel. Dat is niet alleen voor de kerst maar kan in alle jaargetijden. Denk er eens aan om er kunstbloemen in te hangen of zelfgemaakte kraanvogels te vouwen. Genoeg te doen in de vrije uurtjes, veel plezier met takken ruimen!

 

 

Blijven lezen?