Tegels van VT wonen

21 oktober 2014 Badkamer,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

VT wonen, kennen we van het tijdschrift. Maar wist je dat VT wonen ook een eigen tegel-lijn heeft?

Op de Woonbeurs Amsterdam werd begin oktober de nieuwe collectie tegels van VT Wonen gepresenteerd. De combinatie van mooie materialen, kleuren en motieven maken de serie echt de moeite waard! Wat zijn de trends van het nieuwe seizoen van de VT wonen tegels? Ik laat ze je zien. Inspireer, orienteer, creeer, mix&match…

Met tegels kan je je interieur een specifieke uitstraling geven. Ga je voor natuurlijk, stoer of juist chique? Het mooie is dat de VT Wonen collectie tegels in veel verschillende formaten, kleuren en afwerkingen heeft. Van heel groot tot echt smal, van ruw tot super glad. Daar kan je eigenlijk alle kanten mee op.  Je kunt kiezen voor een een rustige vloertegel met een print op de muren of alleen 1 muur in een tegelpatroon. Door het motief wordt de ruimte persoonlijk en gaat het echt leven. Dat is een makkelijke manier om een de sfeer toe te voegen die bij je past. Tegels worden meestal gebruikt voor toilet, badkamer of keuken maar deze serie is zo mooi, die kan je ook op onverwachte plekken in huis gebruiken. Waarom geen tegelvloer in de hal met een mooi patroon? Zelfs een muurtje in de woonkamer of je salontafel kunnen tegels aan, durf jij?

VT_Loft_square

Grafische patronen zorgen voor een moderne uitstraling door het lijnenspel.

Vtwonen_Geometric Blanco (serie Uni) & Loft Grey (Serie Loft)

VT_Loft_WC_V1

Stel je eigen combinatie samen en combineer verschillende prints met verschillende texturen. Doordat de tinten heel goed bij elkaar passen is het niet moeilijk om zelf een combinatie samen te stellen. De adviseur kan daar natuurlijk heel goed bij helpen.

Vtwonen_Serie Mediterranea en White Touch (Serie Earth & Fire)

Vtwonen_Serie Deco en Javea Nieve (serie Mediterranea)

Gebruik originele tegels in de keuken en laat ze terug komen op je salontafel, gewaagd! Dit is model Deco, mooi om de strepen met cirkels te mixen.

Vtwonen_Serie Deco en Javea Nieve (serie Mediterranea) en Black Touc

Vtwonen_Old Wood Serie Wood

Vind je een houten vloer niet praktisch? Kies voor keramisch hout zoals deze tegel: Old Wood, ze zijn bijna niet van hout te onderscheiden.

Laat je inspireren in de showroom van Wassink vloeren en tegels, zo kun je de tegels met eigen ogen bekijken en vergelijken.

Marije Develing
Interieurontwerper Maison Belle

stempel Maison

Foto’s: VT Wonen

Blijven lezen?

Één reactie op Tegels van VT wonen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *