Telefoon opladen

2 maart 2015 Interieur trends,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Opladen

In huis komen er steeds meer handige apparaten, telefoons en oplaad snoeren bij. Ontzettend handig want we gebruiken ze de hele dag door. Maar het begint een dagelijkse uitdaging te worden om al die snoeren terug te vinden, uit de knoop te halen, op te ruimen en bij de hand te hebben voordat je mobiel ineens uitvalt. Elk stopcontact bevat een lader zodat we nooit zonder zitten.

Verschillende oplossingen heb ik thuis al proberen in te voeren, van telefoonbakjes, waar ze bij thuiskomst netjes naast elkaar zouden zetten. (not) Tot mandjes waar de snoeren altijd netjes in worden opgeruimd en opgerold zodat ze altijd bij de hand zijn. (werkt dus ook niet) Een tijdelijke maar zeker geen ideale oplossing, verder was ik niet gekomen…  Het blijkt een bekend probleem te zijn waarmee de slimme jongens van Ikea al achter de schermen mee aan de slag zijn gegaan. Ikea introduceert op 15 April 2015 een nieuwe collectie meubels met een oplaad-functie. Van nachtkastje tot schemerlamp waar je je telefoon en tablet zo op kunt leggen om op te laden.

De Wireless Charging collectie bestaat uit stijlvolle meubels in ingebouwd draadloos oplaadstation. Ook zijn de oplaadstations los te koop waardoor je ze overal kunt neerleggen of kunt monteren in je huidige meubels. 

 

06_PH124734

 

Draadloos opladen

Om een smartphone of tablet draadloos op te laden, moet deze beschikken over de zogenoemde Qi standaard. Heeft het toestel deze ingebouwde functie niet, dan biedt IKEA oplaadhoesjes die je eenvoudig om je iPhone of Samsung toestel doet. Je legt je smartphone of tablet op het plusteken en je toestel laadt op. Alle Wireless Charging producten hebben bovendien een USB-uitgang, zodat je ook andere apparatuur eenvoudig kan aansluiten en opladen. Ideaal voor in huis en op je werkplek.

Nog even geduld, plan je Ikea uitje na 15 April om de producten met eigen ogen te zien en te ervaren!

Met NORDMÄRKE maak je van elke gewenste plek een draadloos oplaadstation. In wit en hout. Deze nieuwe collectie meubels en lampen hebben een geïntegreerd, draadloos oplaadstation.

02_PH124729

05_PH124733

 

De MORIK en JYSSEN monteer je eenvoudig in je huidige meubels, zo kan je van elk meubel een draadloze oplaadplek maken.

 

08_PH124735

PH124738

Het lijkt mij enorm handig en het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Volg de blog voor veel meer interieur-inspiratie, woontrends en handige tips voor in huis.

Foto’s: Ikea

Blijven lezen?

0 reacties op Telefoon opladen

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *