Tijd voor gordijnen!

11 november 2013 Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

De dagen worden donker en korter…

Tijd om al vroeg de gordijnen dicht te trekken en om het binnen knus te maken! Vaak is dit de periode dat je weer zin krijgt in nieuwe gordijnen of betere raambekleding. Raambekleding is praktisch maar bepaalt ook de sfeer van je interieur. In de winter omdat ze meer dicht zijn maar ook in de zomer om je huis lekker koel te houden en het teveel aan zonlicht te filteren.

Nu hebben wij een top adres voor je ontdekt! Veneta Raamdecoratie biedt een groot assortiment maatwerk raambekleding, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen! De gordijnen zijn eenvoudig via Internet te bestellen maar de adviseurs komen ook graag bij je thuis voor gratis advies, gratis inmeet service en eventueel ook voor het monteren van de gordijnen. Dus kies zelf van achter je computer wat je wel en niet zelf wil doen.

 

Kijk mee naar de mogelijkheden om je ramen te bekleden:

  • Bij Jaloezieën denken veel mensen aan een kantoor-sfeer maar niets is minder waar. Jaloezieën van aluminium, pvc of houten jaloezieën geven je huis een prachtige sfeer, en privacy. De lichtinval is makkelijk aan te passen door ze te verstellen, zo kan het licht prachtig naar binnen stromen, zonder dat er inkijk is. Brede jaloezieën van in wit of zwart met ladderband geven een prachtige sfeer. Met hout-kleur haal je de natuur in huis, erg mooi om warmte te brengen in een strakke woning. Veneta levert aluminium, pvc en houten jaloezieën op maat, tegen een scherpe prijs.
  • Plissegordijnen zijn een combinatie tussen een jaloezie en rolgordijn. Als het gordijn helemaal open is, vouwt het zich op tot een compact pakket. Als ze dicht zijn zorgen ze voor een mooie, diffuse lichtinval. En ze geven extra warmte en geluidsisolatie, heerlijk voor een koude erker of als je woont aan een drukke straat. Top down, bottom up is het systeem waarbij je zelf kunt bepalen welk gedeelte van het raam afgedekt wordt. De plissegordijnen zijn ook voor kiepramen en dakramen te gebruiken.
  • Met vouwgordijnen geef je je interieur een warme en landelijke sfeer. De stof wordt bij het omhooghalen opgevouwen, ze zijn mooi om overdag deels op te trekken. Vouwgordijnen zijn bij Veneta verkrijgbaar in diverse soorten stof, waaronder transparant of juist blinderend. Tijdloos en stijlvol.
  • Rolgordijnen zijn voor praktisch ieder raam geschikt, zelfs voor een dakraam. Ze zijn mooi om raampartijen te benadrukken door de eenvoud en ze zijn overdag volledig op te trekken waardoor ze bijna onzichtbaar wegvallen. Rolgordijnen zijn van lichtdoorlatend tot verduisterend en vochtwerend te bestellen. De materialen worden uitsluitend met de hand gemaakt om zo de kwaliteit te waarborgen. Bekijk eens de rolgordijnen met natuurlijke uitstraling als forest-wood of bamboo-look, ze zijn prachtig!

Wil je de raambekleding thuis bekijken? Stalen zijn gratis te bestellen via de Website van Veneta. Bekijk de materialen en kleur op je gemak voordat je een keuze maakt.

En als ze dan hangen, geniet van de sfeer en rust in huis om dit najaar en de winter heerlijk door te komen!

In samenwerking met: Veneta Raamdecoratie

Blijven lezen?