Tivoli Audio Music Systeem Three

15 september 2015 Interieur trends,  Woon collecties,  

Muziek

Als interieurliefhebber staan mijn ogen altijd open voor nieuwe merken en materialen. Ons interieur wisselt regelmatig en daar geniet ik zo van want ons huis is mijn rustplek. Tussen lange werkdagen door neem ik de tijd om thuis lekker te genieten. Daar zijn de vrije avonden en weekenden natuurlijk de perfecte momenten voor. Met een kaarsje aan, lekker eten, muziekje van Spotify en een fijn tijdschrift is de sfeer compleet.

Ook op vakantie neem ik deze gewoonte mee, het gezellig maken van ons ‘huisje’. Dus gaan er standaard kaarsen, een paar gezellige woon accessoires zoals plaids, mooie handdoeken enz. mee om me helemaal thuis te voelen in ons vakantiehuis. En muziek is dan ook onmisbaar, maak wat lekkers, zet een lekker muziekje aan en je voelt je al snel helemaal thuis op je vakantieadres.

 

italie-kleuren

 

Tivoli audio

Vlak voordat wij op zomervakantie gingen kwam ik in contact met Tivoli Audio. Een onderscheidend merk in prachtige audio-aparatuur. Of ik als interieur- en muziekliefhebber de Tivoli Audio Music System Three+ wilde proberen op vakantie. Een geweldig plan!

Tivoli begon met Model One Table Radio en ontwikkelde een serie elegante apparatuur met prestaties op topniveau. En in een stijlvol jasje zodat de apparatuur helemaal in je interieur past. Inmiddels zijn ze al bij Music System Three +, het is een compact en draagbaar systeem en kan via je smartphone bediend worden. Handig voor Spotify en draadloos, daar was nog wel een plekje voor vrij tussen de bagage. Als liefhebber van de kleur Koper, was ik meteen dol enthousiast over de uitstraling van de copper variant. We namen hem mee op vakantie…

 

italie-tivoli-maisonbelle

wijn-italie-maisonbelle

italie-eten-maisonbelle

 

Zon, Italiaanse wijn en muziek ♫

Deze zomer brachten we onze vakantie door op een waanzinnige plek in Toscane. We troffen het enorm met het weer en de Italiaanse eigenaren verwenden hun gasten enorm met hun gastvrijheid en heerlijke Italiaanse maaltijden.

En het musicsystem ging mee: bij het zwembad, onder de olijfbomen, in het appartement en tijdens de gezellig etentjes. Een sfeermuziekje op de achtergrond of luid en duidelijk om het Italiaanse leven te vieren! Zonder laptop, snoeren of losse speakers: wat is dat handig zeg! Draagbaar en met 20 uur afspeeltijd hebben we hem maar een paar keer opgeladen. En wat een helder geluid komt er uit het compacte systeem.

tivoli-maisonbelle

olijfboommaisonbelle

Muziek in huis

Een ideaal systeem op vakantie maar natuurlijk het hele jaar te gebruiken. Thuis of op je werk of in de keuken, gezellig tijdens het koken. Als het eten klaar is pak je hem op en zet je hem op tafel: flexibel als wat.

Een paar feitjes over het Music System Three + op een rij:

  • Stijlvolle vormgeving
  • 1,83 kg
  • 20 uur batterij
  • Met de Tivoli app koppel je eenvoudig het systeem aan je telefoon.
  • Via Bluetooth speel je af dus geen snoeren meer.
  • Digitale radio functie DAB +
  • Verkrijgbaar in zwart, wit, koper en een houten ombouw.

De collectie is in verschillende stijlen uitgevoerd zodat je een uitstraling kunt kiezen die echt bij jou en je interieur past. Passend bij de retro trend is er zelfs een noten-houten ombouw bij te bestellen: zo gaaf! Dat geeft de sfeer van de radio van mijn opa vroeger. Houd je nu niet van koper, ze zijn ook verkrijgbaar in zwart en wit. Daar zit vast iets moois voor je bij.  

Foto’s Maison Belle

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *