Top 5 styling voor oud-en-nieuw

31 december 2014 Feestdagen,  Woonblog - Interieurblog,  

Styling oud en nieuw

Heerlijk, het top feest van het jaar: oud-en-nieuw! Bijzonder hoe snel een jaar weer voorbij is gegaan. Het is zo’n gezellige avond om met familie of vrienden door te brengen en lekker na te genieten van de mooie momenten van 2014. En natuurlijk plannen te maken voor het nieuwe jaar. Als interieur liefhebber ben ik op zoek gegaan naar de mooiste styling voor jouw feestje. Versier je huis en jezelf met goud en glitter om het nieuwe jaar in te luiden. Met een paar leuke tips tover je je kerstversiering om tot glitter en glans op deze oudejaarsavond.

nieuwjaar styling

 

5 Tips voor de styling van jouw oud-en-nieuw party

  1.  Confetti en glitters: Haal goud- of zilver-confetti bij de feestwinkel, versier er ballonnen mee of strooi het over tafel. Het oogt zo lekker feestelijk!
  2. Ballonnen en slingers: Ballonnen en slingers horen bij een feestje dus dat wordt blazen! Kies voor een ‘volwassen’ kleur, wit, goud, zilver, zwart of pastels en versier je huis ermee. Met stift schrijf je er mooie quotes op, leuk idee!
  3. Mooie boodschap: Quotes vind ik altijd leuk maar op deze avond helemaal! Plak de mooiste teksten op de muren, schrijf ze op de menu-kaartjes en strooi met je mooiste boodschappen voor fantastische inspiratie van het nieuwe jaar! Met tekst banners maak je je eigen tekst voor elk feest, stel voor vanavond een persoonlijke tekst samen voor aan de muur!
  4. Op tafel: Lekker eten en drinken voor de echte levensgenieter. My choise: heerlijke hapjes, lekkere champagne en tijd om hier een lange avond van te genieten. Decoreer je glazen en hapjes zo feestlijk mogelijk met glitters en sterretjes. Daar kom je zelfs met minder kookkunst goed vanaf!
  5. Winter bbq: Doe eens gek en steek vanavond voor de maaltijd lekker de bbq aan. Pak wat plaids voor op de stoelen en doe je dikke winterjas aan om buiten bij een heerlijk vuurtje samen te zijn.Hang een paar lantaarns of lampjes in de bomen, de vuurkorf en marshmallows maken het feest compleet.

 

Geniet van de avond en ik wens jullie alvast een heel gelukkig nieuwjaar, proost!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.