Trappen

20 april 2012 Hal,  Woonblog - Interieurblog,  

Trappen in alle soorten en maten…

Trappen zijn er in alle soorten, maten en stijlen. Vaak zijn ze geplaatst bij de bouw van het huis. Trappen variëren van vaste trap tot wenteltrap en van hal tot open in de kamer. Bij het schilderen en aankleden van trap is het belangrijk te bepalen of je een trap wil laten wegvallen op juist laten opvallen! Misschien kies je voor kleine aanpassingen of een grote verbouwing waarbij de trap helemaal veranderd kan worden. Op onderstaande foto’s zijn allerlei verschillende mogelijkheden te zien hoe trappen op een bijzondere manier gedecoreerd en gestyled kunnen worden. We hopen je op ideeën te brengen en te inspireren. Kom je er zelf niet uit dan kunnen wij advies geven om de trap de juiste stijl te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Met stukjes behang of plakfolie in verschillende prints kan de trap prachtig gedecoreerd worden. Door dezelfde kleuren te gebruiken wordt het geheel rustiger. Knalkleuren geven de trap een totale metamorfose! Plakfolie is hiervoor goed te gebruiken en makkelijk te verwijderen.

Een geweldig creatief idee om je favoriete boeken op te trap te gebruiken. Alsof je als in een sprookje op een stapel boeken loopt…

De klassieke loper zorgt voor een stijlvolle afwerking en dempt het geluid. Een loper is ook als patroon op de trap te schilderen!

Maak van de trap een spelletje door er nummers op te schilderen. Plakletters zijn ook mooi te gebruiken.

Deze laden zijn op maat gemaakt onder de tap. Heerlijk en praktisch als extra bergruimte in huis.

Blijven lezen?