Trends najaar en winter 2013 op de woonbeurs

9 oktober 2013 Kleur,  Woon collecties,  woonbeurs,  Woonblog - Interieurblog,  

Natuurlijk hebben wij de laatste woontrends gespot op de Woonbeurs Amsterdam 2013.Van de mooiste stands en producten heb ik foto’s gemaakt om je te inspireren en te gebruiken bij ons interieuradvies. Zijn er veel nieuwe trends voor dit najaar en de winter? Wat we veel zien zijn nieuwe kleuren zoals oker geel en vergrijsd rood/ koraal. Deze kleuren worden gebruikt in woonaccessoires maar ook op de muren. Flexa couleur locale heeft een prachtige, nieuwe kleurlijn die bijvoorbeeld in het huis van VT Wonen gebruikt werden.

collageterra

collagegeelwoonbeurs

Verder zagen we veel planten terugkomen, echt de ouderwetse modellen! Kaktus, vleeseters en kruiden op tafel, gecombineerd met natuurlijk hout geven een eco-effect. Hangplanten zijn weer helemaal hip maar dan in een tas van verhuisdeken of als room-devider.

collagegroenplanten

En koper/ rose goud blijft helemaal hot! Veel lampen, schalen en accenten zijn in deze warme kleur in de nieuwste wooncollecties opgenomen. Van nieuw tot oud zoals deze lampen die van oude potten gemaakt zijn. Losse peertjes in alle soorten en maten boven de eettafel of boven het aanrecht worden steeds mooier, stoerder en origineler. Cognac kleurig leer van banken tot fauteuils brengen de warmte nog meer in huis en worden mooier naarmate ze ouder worden. Een goede investering voor jaren lang plezier!

collagekoper

Zwart, wit en grijs zijn tijdloos en blijvend. Gecombineerd met industriële elementen, oude trapjes en stoere potten geef je je interieur een doorleefde sfeer. Lekker rustig en heel aangenaam voor de kouder wordende dagen: tijdloos mooi!

collagezwartwitgrijs

Heb je vragen waar deze producten te koop zijn of welke stands er gefotografeerd zijn? Stuur ons dan even een mailtje. Ideeen genoeg om aan de slag te gaan in eigen huis, maak het knus en winter-klaar!

Marije Develing
Interieurontwerper Maison Belle
Maison Belle

Fotografie: Maison Belle

Blijven lezen?