Tuinfeest!

14 september 2012 Feestdagen,  Lifestyle,  Styling,  Tuin,  Woonblog - Interieurblog,  

Partytime

Ik ben druk met zoeken naar mooie inspiratie voor ons tuinfeestje dit weekend. Nu is het weer in Nederland half september niet zo voorspelbaar dus hebben we (geheel tegen mijn principe in) een grote, witte tent in onze mooi aangelegde tuin staan…. Niet zo stijlvol dus moeten we er nog wat extra werk van maken om het er ’s avonds toch stijlvol en gezellig uit te laten zien. Statafels met mooie rokken, kaarsen, muziekje, lekkere hapjes en vergeet niet dat heel veel lieve vrienden de sfeer maken. Maar net wat meer en speciaals haal ik uit deze sfeerbeelden. Dit zijn makkelijke ideeën die goed zelf uit te voeren zijn en je herkent zo’n tent niet meer terug. Aan de slag!

Op zoek naar inspiratie voor een eigen tuinfeest, bruiloft, buurtfeest of iets anders gezelligs in een tent? Ik geef een paar handige tips.

  1. Wil je het echt stijlvol in een tent? Huur dan een oosterse tent, die zijn van zichzelf al sprookjesachtig mooi… Zoek op Internet naar oosterse tenten voor verhuuradressen.
  2. Met tafels, lage zitbanken en veel kussens creëer je een knusse lounge-sfeer.
  3. Rijstlampen zijn stijlvol en betaalbaar dus mooi om eenmalig te gebruiken voor de styling van je feest.
  4. Flessen en potten zijn prachtig te gebruiken met waxinelichtjes en kaarsen. Kaarslicht doet wonderen, het liefst zo veel mogelijk.
  5. Gekleurde bloemen op alle tafels, gekleurde tafellakens en servetten geven direct een feestelijke sfeer.

Blijven lezen?