Vakantie foto’s

11 september 2016 Styling,  Werkplek,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Vakantiefoto’s in je interieur

De zomer-vakantie is weer voorbij

Het was weer fijn om bij te komen en te genieten van elkaar, in zo’n mooie omgeving. Eenmaal thuis is het best weer even wennen maar kan je weer extra gaan genieten van je eigen huis. Ik waardeer ons eigen huis altijd extra na de vakantie maar mis ook de sfeer van onze vakantie bestemming. Daarom maak ik op vakantie graag veel foto’s. Van ons gezin, van de natuur, of gewoon van mooie kleuren zoals de oude luikjes en oude deuren. Door de zon, de kleuren en het mooie licht staat alles en iedereen er zo mooi op. Daar moeten we na de vakantie eens wat mee gaan doen!

maisonbelle-canvas-werkplek

Gebruik foto’s en souvenirs

Zie je wat moois op vakantie: maak een foto of neem een paar bijzondere souvenirs mee naar huis. Ik neem graag materialen mee die ik kan inlijsten of in een stolpje kan zetten. Zo denk ik vaker terug aan die fijne vakantie. Ik hou hier graag een paar wanden voor vrij in de hal, boven de bank en op mijn werkplek.

Gebruik de kleuren uit je foto’s ook in je interieur of zoek foto’s die bij je interieur kleuren passen. Door de herhaling van de kleuren komen de foto’s nog veel mooier uit! Handig zijn tegenwoordig de filters die je over de foto’s kunt doen, zo passen ze allemaal mooi bij elkaar in sfeer en kleur.

maisonbelle-fotos-ophangenFoto’s afdrukken

Een mooie manier is om je foto’s af te laten drukken en dan mooie plaats in huis te geven. Dat kan gelukkig op heel veel verschillende manieren: kies wat er bij jou en je woonstijl past.

Je foto op Canvas afdrukken zien we al een paar jaar is nog steeds enorm populair. Het geeft zo’n mooie uitstraling op het ruwe doek en zonder een lijst wordt de foto nog krachtiger. Door een paar foto’s bij elkaar te hangen maak je als het ware je eigen verhaal op de muur. Fijn om tijdens een drukke periode terug te genieten van die fijne vakantie. En misschien om te dromen en nieuwe plannen te maken voor je volgende reizen.

Aan de slag

Het is een kwestie van doen, neem even de tijd en geef eens aandacht aan dit projectje.

  • Selecteer je favoriete foto’s, kijk goed naar de kleuren en compositie bij je interieur.
  • Combineer je een aantal foto’s dan kun je kiezen voor een filter of  om ze af te laten drukken in zwart-wit. Dat zorgt voor een stoer en rustig effect. 
  • Je kunt er ook voor kiezen om van je mooiste foto een twee-luik of drie-luik te maken.
  • Kies de maat. Tip: twijfel je hoe groot de foto’s moeten worden? Knip dan stukken uit papier of een oude krant op die maat en hang ze met tape op de muur. Zo zie je snel of ze groter of kleiner moeten worden.
  • En bestel!  Het enige wat jij nu nog moet doen is wachten op de postbode en je mooiste wand in huis vrij maken.

maisonbelle-drieluik-canvas

BesteCanvas.nl  is een aanrader om foto’s af te drukken. Je ontvangt de foto in zeer goede kwaliteit, snel en tegen een scherpe prijs. Een belangrijk verschil in kwaliteit is het gebruik van de juiste inkt zodat je foto niet verkleurd en je nog langer kunt genieten. En dat doen ze ook. Ik wens je veel succes met dit project.

GENIET VAN JE HUIS!

handtekening-marije-maisonbelle

Een samenwerking met BesteCanvas.nl

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *