Vakantieherinneringen…

21 augustus 2013 Styling,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Voor veel van ons zit de zomervakantie er weer op en gaan we weer aan’t werk of naar school.

De zomerse periode beginnen we al een beetje achter ons te laten want de temperaturen beginnen langzaam te zakken. Maar heb je nog geen zin in het najaar en wil je nog langer nagenieten van de heerlijke, zomerse strandvakantie? Dan heb ik een aantal leuke stylingtips voor je interieur om je vakantieherinneringen nog wat langer vast te houden. En dat kan zo lang als je zelf wilt, al wordt het buiten koud: binnen voelt het warm en relaxed!

  1. Natuurlijke materialen in stoffen, meubels en accessoires geven een zomerse vakantiesfeer. Loungen kan binnen ook lekker op zo’n bank!
  2. Rotan en riet is weer helemaal terug van weggeweest. Orden je spullen in rieten strandtassen, zo is je hal weer netjes en krijg je steeds een vakantiegevoel als je binnen komt!
  3. Zomerse kleuren kan je toepassen in fel gekleurde kussens, combineer een aantal kleuren en laat ze terug komen in de ruimte. Een bank vol met deze vrolijke kussens: daar word je elke keer weer blij van! ☼
  4. En vergeet in dit digitale tijdperk niet om je mooiste vakantiefoto te laten afdrukken! Op canvas of in een paar mooie lijsten: ook al is het zo druk, die vakantie vergeet je niet meer! Relax en geniet thuis verder…

 

Blijven lezen?