Wat doe jij dit Valentijns-weekend?

12 februari 2016 Feestdagen,  Woonblog - Interieurblog,  

Met het Valentijns-weekend in het vooruitzicht zijn wij al helemaal in de romantische sferen. Doe jij aan Valentijn of vind je het helemaal niks? De beertjes en plastic rozen zijn niet aan mij besteed maar een kaartje van mijn lief, net even die moeite meer dan normaal of een romantisch weekend samen weg, dat is toch wel heel fijn. Dus gebruik Valentijsdag om je geliefde, je beste vriendin of je moeder eens te vertellen dat je van hem of haar houdt. Een lieve kaart met een mooie tekst is een keer per jaar toch zeker niet te veel? En een bos rode rozen, krijg ik ook niet elke dag dus ik doe mee!

Westwing

Ken je Westwing al? Het is een origineel interieur-concept wat je heerlijke inspiratie biedt en waar je naar hartlust online kunt interieur-shoppen. Er is van alles te koop: van designlamp tot hoekbank. Van hip kussen tot robuuste eettafel. Van beddengoed tot vintage designerbag. Alles wordt in beperkte oplage aangeboden zodat het persoonlijk en origineel blijft. Meld je aan en shop voor jouw Valentijn iets moois voor in je interieur. Daar zal je lang plezier van hebben!

Westwing ontwikkelde een leuke  Valentijnsquiz: een handige manier om te ontdekken hoe jij Valentijnsdag het beste met jouw lief kunt doorbrengen. En bijpassende interieur-cadeaus zijn via de geschenkengids op Westwing te vinden zodat het voor niemand moeilijk is om een mooi cadeau te vinden.

 

Valentines-day-quizDUTCH kopie

Ik wens je een hele fijne Valentijnsdag!

In samenwerking met Westwing

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *