Verfrissing in je ‘buitenkamer’…

3 juli 2013 Badkamer,  Tuin,  Woonblog - Interieurblog,  

De zomer staat voor de deur dus we gaan steeds meer van binnen naar buiten!

Nu is het weer nog niet om warm van te worden maar dat moet er toch aan komen. We hebben een gezellig huisje met een en fantastische en grote tuin! Het vergt aardig wat onderhoud maar juist deze periode is het ook zo enorm genieten. Soms maak ik een interieurontwerp in de tuin, het geeft me de meeste inspiratie tussen het groen en met de vogels op de achtergrond. Aan het eind van de dag een spontane bbq, vuurkorf aan tot ’s avonds laat of een lekkere spetter-middag voor de kids. Het mag en kan hier allemaal in onze groene ‘buitenkamer’.

 

De uitdaging is om deze grote ruimte elk jaar weer in te richten naar onze ideeën en wensen. Ik verlang enorm naar zo’n heerlijke warme en zwoele zomer. En dan wil ik zo graag een buitendouche in onze tuin! Een zwembad is niet haalbaar maar wat dacht je van deze ‘spetterplek’? Tijd om dat plan eens op te pakken voordat de temperaturen stijgen.

Wat is het heerlijk om zo weg te dromen bij deze prachtige foto’s. Laat het op je inwerken en geef je creativiteit de ruimte, ook voor je ‘buitenkamer’ is er genoeg moois om te gaan inrichten. Zelfs in een kleine tuin kan je dit heerlijke vakantie-gevoel bereiken door bijvoorbeeld een douchekop aan de tuinslang te zetten. Gardena heeft een standaard set voor weinig: een klein hoekje is genoeg voor zomerse verfrissing! ☼

 

Blijven lezen?