Verzeker je huis

7 december 2015 Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

Woonverzekering

Wat is het heerlijk een nieuw huis: alles eindelijk ingericht en je hebt het naar je zin. Nu kan het grote genieten gaan beginnen! Lekker wonen en genieten van je fijne thuis basis. Na verloop van tijd verandert je interieur langzaam mee met je levensfase. Kleine kinderen worden groot en speelgoed wordt vervangen voor i-pads en spelcomputers. De vaste computer wordt vervangen voor een laptop zodat je lekker aan tafel kunt thuiswerken. In de keuken komt een stoomoven om je gerechten dan nog gezonder zijn.Zo ontstaat een echt thuis en zo hoort het. Je werkt er hard voor en wilt lekker genieten van alles in en rondom je huis.

Schade

DECEMBER staat voor cadeau’s, nieuwe aankopen, haard en kaarsen aan en lekker genieten van je thuis. Maar denk je er wel eens aan wat er gebeurd bij brand, stormschade of bij inbraak?? Ik moet er niet aan denken maar weet dat het realistisch is om hier bij stil te staan. Gelukkig zijn er voor die situaties verzekeringen uitgevonden: de opstalverzekering voor het huis zelf en de inboedelverzekering voor alle spullen in het huis.

Cadeautjes

Inboedel

Een inboedelverzekering sluit je af voor je spullen in de woning. Zoals je mooie meubels, kleding, apparatuur en sierraden. Alle spullen in huis en in je tuin of garage, die los staan en verplaatst kunnen worden, horen bij de inboedel. Als je schade hebt door diefstal of beschadiging aan je spullen dan is hiervoor de inboedelverzekering.

De opstalverzekering is bij een koopwoning nodig. Het verzekert het huis zelf en alles wat daaraan vast zit zoals je keuken en badkamer. Dit is er voor: brand, storm, bliksem, vorst of een explosie.

Omdat we tegenwoordig de verzekeringen grotendeels zelf, via Internet kunnen regelen is het wel heel belangrijk om regelmatig stilt te staan of alles nog klopt.

  1. Heb je het nieuwe adres en type woning doorgeven bij verhuizing?
  2. Heb je een koopwoning gekocht?
  3. Zijn de kinderen bij de verzekeraar gemeld?
  4. Heb je recent zonnepanelen aangeschaft?

Dit zijn een aantal belangrijke momenten waarop de verzekering misschien niet meer klopt. Geef het door aan je verzekeraar.

verzekering

Alles onder één dak

Overal losse verzekeringen, dat is echt niet handig. Alles onder één dak werkt voor jezelf en de verzekeraar het beste. Ook krijg je vaak korting door alles op elkaar af te stemmen dus in de meeste gevallen is het nog voordeliger ook.

De verzekeringen of een vergelijking is eenvoudig aan te vragen, via de website. Maar ook hulp van medewerkers als je dat prettig vindt. Bovendien wordt het door de medewerkers nagekeken voordat alles in gang gezet wordt.

Gaat er onverwacht wat mis en heb je een schade te melden? Dan volgen er geen ingewikkelde procedures maar duidelijke vragen en eenvoudig invullen op de website. De schade wordt snel afgehandeld zodat jij weer snel je huis op orde hebt.

Op de website in in de blog krijg je tips hoe je schade kunt voorkomen. Bijvoorbeeld door bomen rondom het huis te snoeien, bij storm de tuinmeubels binnen te zetten en met regelmaat de dakgoten te legen. Dus laat de zorg over jouw huis en inboedel over aan Zelf.nl.

Geniet van je huis, zonder zorgen!

In samenwerking met Zelf.nl


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *