VT Wonen & Design beurs – de opening

30 september 2015 Interieur trends,  Woon collecties,  woonbeurs,  woonnieuws,  

Woonbeurs

Vandaag was ik bij de opening van de eerste VT Wonen & Design beurs in Amsterdam. Voor de meesten onder ons bekend als de Woonbeurs. Dé jaarlijkse woonbeurs in Nederland is als interieur liefhebber niet te missen. Het was een feestelijke opening! De eerste gasten kregen een feestelijk ontvangst vol confetti en muziek. Vanaf het moment dat de deuren open gingen stroomden de mensen binnen. En ik moet zeggen: het is dit jaar zeker weer de moeite om te komen.

Van 29 t/m 4 oktober in de Rai Amsterdam. Ben je bezig met een verbouwing of een nieuw huis en zoek je inspiratie? Je kijkt je ogen uit in de beurs-huizen en maakt kennis met de nieuwste producten en materialen. Voor woonliefhebbers is er heel veel inspiratie voor de nieuwste trends tot opkomende ontwerpers. Ik geef je een kijkje in mijn eerste beursdag. Op Donderdag 1 Oktober blog ik als Showhome blogger live vanaf de beurs. Dus ben je in de buurt? Kom gezellig langs om even bij te babbelen. En voor wie geen kaartje of tijd heeft deze week: volg de blog en je bent volledig op de hoogte van de trends en woontips.

Groen:

Groen is een van de opkomende kleuren in het interieur. Van grijs/groen tot leger/groen op de muur of in de accessoires. Kamerplanten zorgen voor een rustige, groene basis. Hang je planten op of zet ze in een grote pot op de vloer.

hangplant

motorgroen

fietsen

bladeren

Blauw:

Heb je de kleur blauw al gespot? Van jeans-blauw tot petrol in kussens en plaids op de bank. Ook blauw servies kun je een mooi plekje geven op een kastje, aan de muur of een open kast. De verfmerken presenteren vol trots hun prachtige, matte verven om een muur een flinke kwast blauwe verf te geven. Op deze manier haal je in een handomdraai trendy blauw in je interieur. Combineer verschillende prints, tinten en stoffen met elkaar.

moodbord-blauw

blauwwinequote

 

Zwart/wit:

Zwart/wit is een tijdloos duo. Gebruik je creativiteit om zwart en wit in huis te brengen. Quotes aan de muur doen het altijd goed, in een lijst of met tape op een muur. Combineer je meerdere quotes dan maak je er een echte inspiratie-muur van. Met behang en foto’s in zwart/wit maak je zelf de mooiste muurdecoratie. Vouw behang in een waaier of lijst stukjes behang in voor een zelf gemaakt kunstwerk.

quotes-vtwonen

zwartwitbehang

Natuur:

Natuurlijk ontbreken de natuurlijke materialen niet. Hiervan wordt elk interieur gezellig en rustig. Manden, planten, hout en natuurlijke kleuren staan garant voor een frisse en verantwoorde sfeer.

 

werkplek

zwartwit-slaapkamer

 

Bezoek je zelf de VT Wonen & Design beurs deze week? Wij zijn benieuwd naar jouw favoriet… En houd de blog in de gaten om te zien wat mijn collega’s voor je selecteren.

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *