Waar laat je toch die tv?

6 juni 2014 Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Waar laat je toch die tv?

Een bekend ‘probleem’ in mening woonkamer: een lompe tv die je eigenlijk niet teveel in beeld zou willen maar waar laat je hem toch? Met het WK op komst is de tv de komende periode waar het in huis om draait. Manlief kiest graag het grootste model en het liefst midden in de zithoek. (ik spreek uit ervaring) Maar stylisch verantwoord is het toch wel erg mooi om hem wat meer bescheiden in het interieur weg te werken. Om onnodige discussies te voorkomen ben ik dan vaak de coach op interieur gebied. Ik ga op zoek naar een mooie middenweg, misschien die tv iets minder groot maar wel in een mooi,gestroomlijnd interieurontwerp. Zo kan het ook!

  1. Met een nis op maat, in de muur valt de tv mooi weg. Aan een zwenk beugel is de tv naar verschillende hoeken te draaien zodat je vanuit verschillende hoeken van de kamer het programma kunt bekijken.
  2. Een tv-meubel passend bij de stijl van je interieur zorgt voor rust in de tv-hoek. Apparatuur en snoeren kunnen worden weggewerkt. Bijzonder zijn meubels met een schuifdeur waarmee je de kast kan sluiten en de tv uit beeld is.
  3. Een vakkenkast op maat is een prachtige oplossing en geeft een mooie wandvulling. Door je persoonlijke favorieten in de kast te zetten wordt het een echte pronkkast. Ineens past de tv daar prachtig bij.
  4. Bij speciaalzaken zijn tv-meubels in veel maten leverbaar. Durf eens te gaan voor een muur vullend model of kies voor maatwerk zoals zo’n mooie kastenwand. Discussie gesloten en het genieten gaat beginnen!

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *