Warme najaarskleuren

10 oktober 2017 Seizoenen,  Styling,  Woonblog - Interieurblog,  

Herfst in huis

Eigenlijk wil ik er nog niet aan geloven maar het najaar staat al weer voor de deur. Ik stem voor een hele lange, mooie nazomer. Vol warme kleuren en een goud zonnetje. De woonmerken zijn volop bezig met het lanceren van hun najaarskleuren en nieuwe producten. En is het heel erg nieuw? Ja, er zijn inderdaad verassende objecten te vinden maar de kleuren doen toch vooral aan de natuur in de herfst denken.

Herfst styling:

  1. Warme, diepe kleuren met een vleugje koper en goud geven deze sfeer. Bruin en flessengroen passen perfect, combineer het met jouw favoriete warme kleur om je interieur je eigen sfeer te geven. Het mag dit seizoen wel wat donkerder.
  2. Haal je favoriete woonaccessoires van koper, goud en bruin glas uit de kast en zet ze bij elkaar op een tafeltje of in een open kast.
  3. Selecteer een paar mooie kussen hoezen in deze kleur en maak een mooie kleurencombinatie.
  4. Voeg een paar bessen takken toe voor in een grote vaas.
  5. Je kunt een paar kleine potjes verf kopen en wat oude producten mee schilderen. Zoals je fotolijsten aan de muur of een paar wijnflessen zodat je op je eigen, originele manier alvast een beetje warm en sfeervol najaar in huis haalt.

Veel succes met de styling, ik wens je een knus najaar toe.

 

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *