Wat letters kunnen doen…

18 juni 2013 D.I.Y. Zelfmakers,  Woonkamer,  

Nieuwe seizoenen zorgen bij mij voor kriebels om ons interieur te veranderen.

Met een goede basis hoef ik echt niet meer alles om te gooien, een paar nieuwe kleuren in de de kussens op de bank of en flinke bos bloemen zorgen vaak al voor genoeg inspiratie. De pioenroos is er weer, dat vind ik elk jaar weer zo’n feest. In de knop zijn ze al zo mooi maar knop na knop komen er gigantische bloemen tevoorschijn.

Sinds het najaar had ik een paar mooie quotes uitgeprint en met masking tape op de muur gehangen. Maar het begon te vervelen, niet de teksten maar het tape wat niet goed op de muur bleef zitten. En het oogt zo rommelig, dat vind ik heel leuk bij een ander of op een beurs maar niet in mijn eigen huis. Dus kocht ik  een paar canvasdoeken van nog geen 2 euro per stuk en trok de letters van de quotes met een zwarte stift over. Kijk eens hoe mooi het resultaat geworden is! Het is natuurlijk ook leuk te doen met je eigen tekst of voor meer kleur met fluor stiften! Heb je zelf niet zo’n droom handschrift dan kies je op de computer een mooi lettertype, print het uit en houd het achter het schildersdoek. Tegen een raam aan kan je de tekst zo overtrekken, zo makkelijk is het!

 

 

Een heerlijk plaatje zo, het heeft me een kwartier gekost en de eethoek biedt volop inspiratie voor ons gezin en de gasten.

Foto’s: Maison Belle

 

Blijven lezen?

0 reacties op Wat letters kunnen doen…

    De mogelijkheid om te reageren is afgesloten op deze pagina.