Webshop till you drop 2013

13 maart 2013 Kids,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Webshop till you drop, een geweldige ervaring!

Jaarbeurs Utrecht werd afgelopen weekend voor het eerst omgetoverd tot een hippe trendy locatie met het thema New York. Hier waren de leukste, hipste en meeste originele (web)shops bij elkaar verzameld. Ik was erbij om inspiratie op te doen, te shoppen en de personen achter de webshops te ontmoeten. De mooiste, trendy produkten heb ik eruit gehaald en deel ik graag.

De kleurtrend voor komend seizoen is veel turquoise, mint groen, koraal (oranje, rood) en fluor accenten. Dat zie je terug in de mode, woonaccessoires en in de kinderkamers. Met een mooie basis zijn deze trends goed toe te passen in de accessoires. Een mooie shawl, kussens of een vaas geven helemaal deze hippe sfeer. Laat je inspireren…

Wat een prachtig aardewerk van Broste Copenhagen bij Cotton & Stone en by Zenz: living with light! Dit Deense bedrijf ontwerpt al meer dan 50 jaar ontwerpt woonaccessoires voor elk interieur. De basis van de collectie omvat kaarsen en kaarsgerelateerde producten maar ze hebben ook tal van andere accessoires in het assortiment. Twee keer per jaar brengt Broste een nieuwe collectie op de markt. De Deense traditie van hoogstaande kwaliteit en strakke, maar simpele ontwerpen zijn voor het design team van Broste een sterke bron van inspiratie. Hier vloeien de warme en harmonieuze producten van de Broste collecties uit voort die perfect passen in de interieurs van nu.

Een prachtige collectie van Scandinavische, Griekse en Belgische woonaccessoires, lampen en vrolijke tape is te vinden in de webshop van Lif.

Aan leuke kinderkleding en kinderkamer ideeën geen gebrek!

Tasjes van Pakhuis Puk, in alle soorten en maten. Wat een vrolijke en hippe combinaties!

En bijzondere manden van Sprouts uit Canada voor in je Ikea vakkenkast in kinderstijl. Met deze leuke prints van biologisch katoen met ecologisch vilt geef je al het speelgoed een eigen plekje. De pauw voor de Playmobil de hond voor je houten trein… Te koop via: Pakhuis Puk en Gras onder je voeten.

Ook de wigwam van Silly u is te koop via Gras onder je voeten. Makkelijk op te zetten voor in de woonkamer, slaapkamer of straks in de tuin. Een geweldig ontwerp in vrolijke kleuren!

Quotes en mooie spreuken zijn hot! Voor de kinderkamer en in je woonkamer. Lijst ze in of plak het met hippe tape op de muur. Ook erg leuk om je eigen quote te laten afdrukken en in huis op te hangen. Zo creeer je je eigen persoonlijke sfeer en stijl in huis!

Deze kaarten en posters zijn te bestellen via Gras onder je voeten of via Authentique Mignon.

De gieters van de beginafbeelding zijn te personaliseren via: Say no More

Geniet van deze ideeën en ga eens snuffelen op de sites van deze leuke webshops!

Marije Develing
Interieurontwerper Maison Belle
Maison Belle

Blijven lezen?