WOONBLOG – INTERIEUR INSPIRATIE – OKTOBER 2015

5 november 2015 Seizoenen,  Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

Woonblog

Oktober is voor elke interieurliefhebber weer een feest omdat de woonmerken hun nieuwe collecties presenteren. Ik ben vanaf de zomer al betrokken bij een aantal merken om kleuren, materialen en de styling voor de nieuwste collecties samen te stellen. Leuk om te doen, ik ben benieuwd wat jullie vinden van de nieuwe kleuren, meubels en materialen.

Woonbeurs

Voor het eerste jaar werd de Woonbeurs Amsterdam de VT wonen en design beurs. Met groot succes want de opkomst in bezoekers en stands was weer waanzinnig! Zo fijn omdat we nu weer verder kunnen, na een aantal crisis jaren. Met het Showhome team waren we op de beurs aanwezig voor een filmpje voor Karwei en om een dag live te bloggen vanaf de beurs.

Wat doen we tijdens zo’n dag? Wij spotten als interieur bloggers de nieuwste trends, kleuren en de inspiratie uit de beurs-huizen. Met camera’s in de aanslag leggen we alles zo snel mogelijk vast om vervolgens vanaf de beurs zelf een leuk artikel te schrijven over een aantal specifieke onderwerpen. Geweldig om de reacties te ontvangen van mensen die ook op de beurs zijn of die van afstand onze blogs volgen.

Ben je benieuwd naar de woontrends van dit najaar? Lees dan de trendblog voor het najaar en winter 2015-2016. Hier vind je mooie inspiratie, kleuren en combinaties.

 

blogwoonbeurs2015

 

Interieuradvies

Na de zomervakantie krijgen veel mensen zin om het interieur aan te pakken. Je leest het in mijn column voor het ND. In het najaar verplaatsen we ons meer naar binnen en begint er bij veel mensen iets te kriebelen. Dus is mijn agenda goed gevuld om mijn klanten telkens weer een passend interieuradvies te geven.

Voor het advies vraag ik de bewoners op zoek te gaan naar sfeerbeelden van interieurs en hun ‘huiswerk’ bij mij in te leveren. Als die informatie binnen is dan bekijk de uitgezochte foto’s, plattegronden en de huidige situatie. Sommige interieurs zijn aan een restyling toe, terwijl de volgende opdracht een complete verbouwing kan zijn. Het blijft elke keer weer een verassing wat me te wachten stat. Door de bewoners goed te leren kennen en samen een goede voorbereiding te doen ontstaat er telkens weer een interieurplan op maat. Het geeft me zo veel plezier en voldoening om te horen hoe blij klanten zijn om met deze duidelijke handvaten verder te kunnen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de pakketten op de website: duidelijk en betaalbaar.

Vind je het leuk om eens bij mij binnen te kijken? Het ND maakte een mooie reportage van ons huis en interieur voor de bijlage voor Oktober Woonmaand 2015.

 

interieuradvies-aanhuis-maisonbelle

 

binnenkijker-maisonbelle

Kerst

De maand Oktober stond ook in het teken van heel veel kerst voorbereidingen. Gek omdat je vaak zelf niet door hebt dat al die kerst reportages in de bladen en op blogs vaak al in de zomer worden vastgelegd. De grote lijnen hebben we bedacht en gepland, nu was het wachten op de eerste kerstartikelen in de shops zodat we die konden vastleggen.

Vorig jaar hebben we met Showhome.nl ons eerste kerst-magazine gemaakt. En met succes want dit jaar wordt ie nóg uitgebreider en mooier! Volg de komende weken de blog voor heel veel kerst-inspiratie en de trends voor kerst 2015.

 

kerst-styling-maisonbelle

 

Natuur

De natuur, daar kan je niet om heen in dit seizoen. Het blad verkleurd, de kleuren veranderen en geeft zo’n prachtige sfeer! Wat een geluk met zoveel prachtige herfst dagen. De natuur is een heerlijke inspiratiebron. Om je hoofd leeg te maken maar ook voor prachtige kleurencombinaties en materialen die gewoon voor het oprapen liggen.

Voor een blog voor Mooiwatplantendoen.nl stylde ik onze buitentafel in de tuin-trend: nieuwe wildernis. Elke dag geniet ik van de mooi aangeklede tafel, een aanrader om daar eens in een weekend de tijd voor te nemen. Een paar planten of de pompoenen vervang je straks voor wat kerst-decoratie, zo blijft je terras ook in deze periode gezellig.

 

denieuwewildernis-maisonbelle

herfst-natuur-maisonbelle-woonblog

Geniet van November, elke maand heeft zijn mooie kanten: als je er voor open staat!

Vind je het leuk om achter de schermen te kijken van mijn werk? Volg me dan ook op Instagram voor dagelijkse woontips en updates.

 

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *