WOONBLOG WEEK 22 – INTERIEUR INSPIRATIE

30 mei 2015 Interieur trends,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  
Deze blog-post is niet meer beschikbaar. Ben je op zoek naar meer interieur-inspiratie, leuke trends of projecten? Lees dan verder in de woonblog, er zit vast wat leuks voor je bij.
Kijk, geniet en laat je inspireren.

Blijven lezen?

6 reacties op WOONBLOG WEEK 22 – INTERIEUR INSPIRATIE

 • Wat een leuke foto’s, deze zijn erg inspirerend! Zeker de eettafels vind ik erg mooi, wij hebben recent een vergelijkbare tafel gekocht. Ik ben er erg blij mee.

 • Michelle zegt:

  Ik vind de combinatie tussen industrieel en scandinavisch wonen echt ontzettend leuk! Ondanks dat het veel donkere, natuurlijke kleuren gebruikt vind ik de woningen toch vaak een erg open uitstraling hebben. Die badkamer is trouwens ook echt ontzettend mooi! Als ik ga verhuizen wil ik proberen zo’n badkamer te realiseren!

 • Jenny zegt:

  Mooi die industriële stijl. Zo langzaam maar zeker zijn wij ook de woonkamer aan het moderniseren. We hebben al een prachtige salontafel op de kop kunnen tikken.. Nu de rest nog!

 • Maison Belle zegt:

  Leuk om te horen, Jenny. Succes met de rest van de restyling! Groet, Marije

 • Maison Belle zegt:

  Fijn om te horen dat de blog inspireert. Geniet van je tafel, Line. En bedankt voor je reactie Michelle. De badkamer staat ook op mijn wensenlijstje! Groet, Marije

 • Joanne zegt:

  Wat een fraaie inrichting, zeker een goede inspiratie voor mijn eigen woonkamer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *