Wooncollectie bij Wehkamp

10 oktober 2016 Kids,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Nieuwe woon-collectie bij Wehkamp 

Dit is het seizoen dat de woon merken hun nieuwe collecties presenteren. Heerlijk om te zien hoeveel mooie keuze we hebben om ons interieur knus te maken voor de winter. Herfst betekent: “meer gezelligheid thuis. “

Om het nieuwe woonseizoen te introduceren werd ik als interieur-blogger uitgenodigd bij Wehkamp. Deze zonnige nazomer-dag werden de nieuwe collecties en ontwikkelingen op gebied van fashion en wonen geïntroduceerd. Ik kan je verklappen: het is absoluut de moeite waard!

maisonbelle-binnenkijken-wehkamp

Online meubels bestellen

Veel mensen kennen Wehkamp vooral van de oude catalogus met heel veel mode. Inmiddels is het één van de grootste online shops in Nederland voor fashion en interieur. Interieur bij Wehkamp? Jazeker en niet kinderachtig want Wehkamp verkoopt de mooiste merken op het gebied van interieur en lifestyle. De collectie is trendy en met veel zorg uitgezocht: “de nieuwe woon-collectie is om door een ringetje te halen.”

In mijn projecten maak ik met regelmaat gebruik van de snelle en goede service van Wehkamp. Op de website wordt met je mee gedacht door het Wehkamp-stylisten team. De nieuwe stijlguides werden gepresenteerd, dit is een manier waarbij de stylisten van Wehkamp mooie combinaties maken die perfect bij jou en je interieurstijl passen. Op de Website en in de blog is het op deze manier eenvoudig om je meubels en woonaccessoires bij elkaar te shoppen. Er wordt gelet op de laatste trends en je ontvangt praktische inspiratie.

maisonbelle-wehkamp-woonstijl-kiezen

maisonbelle-wehkamp-woonstijl

Een ander groot voordeel is dat als de meubels op voorraad zijn, je een bankstel de zelfde week nog in huis kunt hebben. Heerlijk als je geen zin hebt in maanden levertijd. Staat ie toch niet zoals je gehoopt had? Gebruik hem dan niet, dan wordt ie zo weer bij je opgehaald. Beste en bijzondere service, dat kan je van menig meubel zaak niet verwachten. 

In deze blog geef ik je een indruk van het pers-event en van de mooiste producten die ik daar gespot heb.

Meubels

Heel herkenbaar in de meubel collectie van Wehkamp zijn de elementen-banken en de fauteuils en banken met de schuine pootjes. Elementen-banken, daar ben ik gek op! Waarom? Omdat je deze banken van indeling kunt veranderen. Dus vind je het net als ik leuk om je interieur eens om te gooien dan ontkoppel je de bank en deel je hem anders in. 

Deze meubel collectie is nu nog verder uitgebreid in meerdere prints en stoffen. De Een groot voordeel van een elementenbank is dat je hem op verschillende manieren kunt opstellen. Leuk als je van verandering houdt en wilt kunnen spelen met je interieur.

De meubels op hoge pootjes geven een retro/ Scandinavische sfeer aan je interieur. Doordat er meer ruimte open is onder de bank oogt een grote bank toch niet te kolossaal in een klein huis. Met deze prints wordt je fauteuil een ware eye-catcher.

maisonbelle-wehkamp-fauteuils

maisonbelle-wehkamp-banken

Kindermeubels

Ook voor kamer van je kleintje is de collectie verder uitgebreid. Van ledikant op de babykamer tot stoer bureau op de tienerkamer. Van meubels tot styling om de kamer nog gezelliger te maken. Met je tablet op schoot maak je een selectie en de Website geeft je mooie combinaties zodat je op de beste ideeën komt.

maisonbelle-babykamer-inspiratie-wehkamp

maisonbelle-kinderkamer-wehkamp-bureau

maisonbelle-kinderkamer-wehkampWoon-accessoires

Het nieuwe seizoen is een goed moment voor een frisse wind door je interieur. Dat doe je door het aan te kleden met nieuwe woon-accessoires. Vaak doet een gekleurde plaid, een aantal kussens en kaarsen al wonderen. Of vul een open kast met andere decoratie, dat geeft al een totaal ander beeld. Kies je woonstijl en de stylisten hebben de mooiste combinaties voor je samengesteld. Echt ontzettend handig. Bestel je iets waar je niet blij genoeg mee bent? Dan kan het kosteloos weer retour.

maisonbelle-wehkamp-tafeldekken

maisonbelle-wehkamp-woonaccessoires

maisonbelle-wehkamp-woonaccessories-blogTuinmeubels

Je denkt nu misschien niet echt aan de styling van je tuin maar wellicht een idee voor volgend voorjaar is de mooie tuincollectie. Ik werd verrast  door de prachtige design van het ligbed, de leuke draad stoelen ( die kunnen natuurlijk ook heel goed binnen 😉 en de vrolijke kleurtjes. Het geeft je tuin of balkon meteen een vrolijke sfeer. Hiermee zie je ook dat je de stijl van je interieur kunt doortrekken naar buiten: zo past alles nog mooier bij elkaar.

maisonbelle-wehkamp-event-bloggers

maisonbelle-ligbed-buiten-wehkamp

maisonbelle-tuimeubels-wehkamp

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren, geniet van deze gezellige periode!

handtekening-marije-maisonbelle

Foto’s: Wehkamp en Maison Belle

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *