Woonhuis Zuiderpark

6 september 2012 Binnenkijken,  Interieurontwerp,  Woonblog - Interieurblog,  

Wij gaven in 2012 interieuradvies bij deze moderne, geschakelde woning uit 1996. De wens van de bewoners was om er een warm en gezellig familiehuis van te maken, in een mix van een landelijke en moderne stijl. Een aantal van de huidige meubels is opnieuw gebruikt en aangevuld met nieuwe meubels, die passen in de stijl van het interieur. Het huis is volledig onder handen genomen van schilderwerk, vloer tot een volledig nieuwe keuken. Door de warme kleur grijs op de muren en de warme, houten vloer is het resultaat een heerlijk woonhuis met een gezellige sfeer. Door het witte houtwerk en de lichte rand, aan de bovenkant van de muren, oogt de woonverdieping veel ruimer dan voorheen.

De strakke, witte keuken krijgt door de houten vloer en tafel een warm en rustig effect.

De zithoek is een mooie combinatie van grijs, hout en beige. Door een paar gekleurde accenten is het interieur aan te passen. Hier zie je het geel terugkomen in een paar details wat zorgt voor een vrolijk effect!

Een mooie compositie van verschillende lijsten op een wandplankje. Makkelijk te wisselen zonder overbodige gaten in de muur.

Het kleurenpalet wat gebruikt is bij het interieur van deze woning.

‘We hebben de hulp van Maison Belle bij het inrichten van onze nieuwe woning zeer gewaardeerd. Zowel bij de grote lijnen (als kleur op de muur) als de kleine details ( wieltjes bevestigen onder een kistje) stonden we elke keer versteld van de leuke ideeën. Doordat we werden geprikkeld voelt onze inrichting zowel vertrouwd als iets totaal anders, wat bijzonder knap is om voor elkaar te krijgen’ aldus de bewoners.

Fotografie en advies: Maison Belle

Blijven lezen?

2 reacties op Woonhuis Zuiderpark

 • hennie sollie zegt:

  mareille, ik kreeg van ing deze fotos / link.
  mijn complimenten je kunt het echt!!!!!
  je mag ook wel een keer bij mij komen , echt.
  veel succes met je gave. groetjes hennie.

 • Maison Belle zegt:

  Bedankt Hennie voor je complimenten, met liefde gedaan!

De mogelijkheid om te reageren is afgesloten op deze pagina.