Woonmall Villa ArenA door mijn ogen…

14 april 2014 Keuken,  Slaapkamer,  Styling,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Villa Arena

In deze blog neem ik je mee op mijn reis door Villa ArenA. Laat je inspireren door deze bijzondere details van de woonmall.

villaarena-industrieel

Industrieel

Industriële elementen: oude en industriële elementen geven een stoere look aan ieder interieur. In de woon mall vond ik een paar prachtige lampen met metalen onderstel. Als styling is een oude naaimachine, een bad op poten of typ-machine gebruikt, het zorgt meteen voor een mooi contrast met alle nieuwe meubels. Zwart, lekker doorleefd en een beetje afgebladderd, het mag!


villaarena-hout

Natuurlijke materialen

Favoriet zijn bij mij natuurlijke materialen zoals hout in interieurs. Van licht vuren tot verouderd teakhout zoals dit prachtige hemelbed van Goossen. Hout geeft warmte en sfeer in huis. In een landelijke tot moderne woonstijl kunnen deze meubels de sfeermakers in je interieur worden. Het lichte hout geeft een Scandinavische sfeer, het verouderde hout een robuuste stijl. De wit gekalkte tak , rechts in de collage is een creatief voorbeeld van hergebruik van natuurlijke materialen als styling.

Tip: Zoek een grote tak uit het bos, zet hem vast op een plank en geef hem een flinke verf-boost!

 villaarena-glitter&glamour

Roze

Als een blok viel ik voor deze fantastische, fuchsia – roze keuken van Tulp Keukens, met Smeg koelkast in Barbie roze. De glitter & glamour stijl vond ik her en der in mooie, glanzende stoffen, de luxe hotelsfeer en de rondingen in de meubels. 

Zeg nou zelf, je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Maar de Woonmall biedt je zoveel inspiratie. Neem je tijd, kies voor jezelf een fijn moment, kijk goed en zoek de kleine details waar je oog op vallen. Die details zijn geen details, ze zijn jouw stijl: je eigen woonstijl!

Met dank aan:  Villa Aren– Tulp keukensGoossen Wonen/ SlapenLederland & Van den Heuvel Verlichting. Deze produkten zijn een selectie van deze winkels. Wil je weten welke producten bij welke winkels vandaan komen? Stuur dan even een mailtje!

Deze blog is gemaakt voor het blogevent #villaarenablog van BlogtodayApril&May, Interiorator, Yvestown, Vosgesparis en Beeldsteil