Woonnieuws: Sneak Peek Ikea NIPPRIG

31 mei 2015 Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

Wooncollectie

Ik ben gek op natuurlijke materialen in het interieur. Hout, bamboe en groene planten: prachtig voor een fris en natuurlijk interieur van deze tijd. Daar speelt Ikea weer heel goed op in! Vanaf Juni 2015 ligt de limited edition IKEA NIPPRIG in de winkels. Een mix van traditioneel handwerk en Zweeds design. Hiervoor heeft Ikea haar krachten gebundeld met lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië. Alle producten zijn handgemaakt van hernieuwbare en natuurlijke materialen als waterhyacint, zeegras, bamboe en kokosnoot. Geniet mee van deze prachtige producten!

 

01_NIPPRIG_04

De meubels zijn gemaakt van rotan en afgewerkt in de natuurlijke kleur tot mat zwart. De rotan stoel en poef staan prachtig binnen in huis en in de tuin.

03_NIPPRIG_02

02_NIPPRIG_01

De manden van zeegras zijn te gebruiken voor boodschappen, als wasmand tot mand voor een tropische plant in huis. Erg leuk om op meerdere plekken in huis terug te laten komen. De open manden zijn te gebruiken als lamp, er is nu nog een nieuw model hanglamp van rotan bij gekomen. Heerlijk zomers boven je eettafel of buiten aan de veranda of pergola.

 

06_NIPPRIG_04

201543-prtm10a_2

201543-prtm17a_1

05_NIPPRIG_02

Foto’s en meer informatie vind je bij Ikea

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *