Wrong for Hay – design voor je interieur

8 november 2015 Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Design

Ben jij gek op originele design-stukken in je interieur? Het Deense interieur merk Hay kenmerkt zich door de prachtige ontwerpen en strakke, Scandinavische design. Sinds dit jaar is er een tweede, Nederlandse vestiging in het Arsenaal Naarden, de woonwinkel van Jan de Bouvrie en zijn vrouw Monique.

Hay is voor veel interieur-liefhebbers bekend van de: ’about a chair’ design stoel en de opvallende schrijfwaren. De ontwerpen zijn strak en stijlvol en prachtig te combineren van een klassiek tot modern interieur. Het lichte hout geeft de strakke, Scandinavisch design sfeer en de slimme oplossingen zorgen voor nog meer woongenot. In het Arsenaal was ik aanwezig bij het ’Wrong for Hay Lighting Event’ waar de nieuwe collectie design verlichting en design meubels werden gepresenteerd. 

 

zandloper-hay-maisonbelle

Wrong for Hay

Wrong for Hay is een nieuwe lijn meubels en woon-accessoires, op een andere manier dan we van Hay gewend zijn. Sebastian Wrong, interieur designer uit Londen staat aan het hoofd van deze collectie en kwam persoonlijk langs om zijn verhaal te vertellen.

Wrong for Hay is een samenwerking tussen kunst, design en productie. Samen met een aantal internationale, getalenteerde ontwerpers ontwikkeld Sebastian deze collectie. 

Opvallend anders zijn de felle kleuren, eclectische patronen en de vooruitstrevende materialen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op het dynamische leven in Londen. 

 

wrongforhay-maisonbelle
wrongforhay-furniture

Deens ontwerp in een Engels jasje

Er is keuze uit een complete design collectie van lampen, stoelen, kussens, tapijten tot meerdere woonaccessoires. De opvallende prints en kleuren zijn heel origineel en zorgen voor een ware boost van je interieur. 

 

Collages86-002

Verlichting

Een aantal prachtige modellen lampen zijn speciaal voor deze collectie ontworpen. Van tafellamp tot plafonnière en verschillende kleuren en stijlen. Je kunt zelfs een model doorvoeren van staande lamp tot lamp aan het plafond.

Een aantal getalenteerde ontwerpers hebben elk hun eigen model ontwikkeld.Opvallend is de keuze in verschillende felle kleuren en maten. Alle lampen zijn voorzien van de nieuwste led-lampen die langer mee gaan en niet heet worden. 

 

pion-hay-maisonbelle

arsenaal

Materiaalpresentatie

Meubels

De Hackney bank is een comfortabel en strakke design bank. Hij bestaat uit verschillende modules waardoor de bank makkelijk is in vervoer. Handig in een appartement of bovenwoning en eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

Daarnaast zijn er nieuwe eetstoelen en krukken ontworpen. Tafel Frame met de bijbehorende bank zijn een mooi, rank ontwerp en een waar pronkstuk in je eethoek.

 

Collages86-001

Frame Table, Bench beech matt lacquer lino grey catalogue

Woonaccessoires

Ben je op zoek naar stijlvolle opbergmogelijkheden, mooie haken voor in de hal of kleurrijke kussens voor op de bank? De vloerkleden zijn uitgevoerd in rustige basiskleuren. Een tijdloos ontwerp, heerlijk zacht en met prachtige afwerking. Fijn voor warme voetjes en voor een knusse aankleding van je zithoek. 

Woontip: De Wrong voor Hay collectie is heel breed dus past het in je woonstijl, dan zit er vast iets moois voor je bij. Dit merk zorgt ervoor dat design betaalbaar kan zijn. Neem eens lekker de tijd om de uitgebreide collectie te bekijken, online of in de winkel in Naarden of Amsterdam.

Dit filmpje over de Hackney sofa wil ik je niet onthouden. Leuk hoe het gemak en design gecombineerd wordt in dit filmpje. Handig, vind je niet?

 

Ik ben benieuwd wat jij van deze nieuwe producten vindt!

 

Tekst: Maison Belle. Foto’s: Maison Belle en Hay.

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *