Zakelijk interieur

Of het gaat om een werkplek of werkomgeving, je functioneert het best in een fijne atmosfeer. Het is belangrijk om een fijne plek te creëren, die bij jou en je werk past. De inrichting speelt hierbij een belangrijke rol. Het zorgt voor nieuwe energie, een fijn gevoel en als visitekaartje van het bedrijf. Ik werk mee aan sfeervolle interieurs voor kantoren, showrooms en zorg-woningen. Dat kan van interieurontwerp tot aan de afstyling. Na het bespreken van de wensen voor het zakelijk interieur maak ik een adviesplan op maat.

Mogelijkheden:

  • Interieurontwerp 2d en 3d
  • Meubels en materialen inkopen
  • Interieurstyling verzorgen
  • Styling van zakelijke events/ beurs stands zie portfolio.

Zakelijk werk ik onder andere voor: Keukenspecialisten, Mijn Bad, Buro van Oranje, RTL Z, Wonen bij September.

 

Interieurontwerp zorg

Maison Belle ontwerpt sfeervolle interieurs voor diverse zorgwoningen. Deze woningen zijn gericht op mensen met een zorgvraag waar huiselijke warmte en persoonlijke aandacht centraal staat. Vanaf start van de bouw of verbouwing tot aan de volledige inrichting ben ik betrokken bij deze projecten.

Lees hier meer over interieurontwerp zorg.

 

Zakelijk interieur stylist

Als interieur-stylist werk ik samen met een vast team aan: reclame campagnes, product presentaties en zakelijke events. Samen met een vaste fotograaf kunnen wij professioneel sfeerbeeld verzorgen waarop de producten het best tot hun recht komen. Een aantal voorbeelden staan bij de projecten voor Buro van Oranje, RTL Z en Kees Smit Tuinmeubelen Keukenspecialisten.nl.

Interieur blogger

Met ruim 10 jaar ervaring als blogger werk ik in samenwerkingen samen met zakelijk interieur bedrijven. Maar ik schrijf ik interieur artikelen voor websites, kranten en tijdschriften. Dit alles in het thema interieur, tuin en lifestyle.

Je vindt mijn blogs en columns in het: Nederlands Dagblad, Pure & Original, Decokay en Keukenspecialisten.nl. Overige samenwerkingen zijn verwerkt in mijn blog en op mijn Instagram pagina.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

keuken beurs stand ontwerp

Ontwerp en inrichting beursstand voor Keukenspecialisten.nl

boomstamtafel buiten

Styling collectie tuinmeubels voor Kees Smit.