Kantoor of showroom inrichten

Of het gaat om een zakelijk interieur in de vorm van een vaste werkplek of thuis werkplek, je functioneert het best in een fijne werk omgeving. Het is belangrijk om een fijne plek te creëren, die bij jou en je werk past. De inrichting speelt hierbij een belangrijke rol. Het zorgt voor nieuwe energie en inspiratie. Ik help graag mee bij het creëren van deze sfeer. Of je nu een kleine zelfstandige of groter bedrijf bent. Dat kan van styling tot compleet kantoor ontwerp. Ik maak na het bespreken van de wensen graag een offerte op maat.

Ook maak ik interieur-ontwerpen voor showrooms van bedrijven. Hierbij denk ik mee met de indeling, de uitstraling en de inrichting in kleuren, materialen en meubels. Na de aanpassingen of verbouwing kan ik zorgdragen voor de puntjes op de i door middel van een eind-styling. Zo wordt de showroom een waar visitekaartje voor het bedrijf.

Mogelijkheden:

  • Interieurontwerp 2d en 3d
  • Interieurstyling
  • Kleuradvies
  • Materiaaladvies
  • Ontwerp en styling beurs stand
  • Styling van zakelijke events, zie portfolio.

Zakelijk werk ik onder andere voor: Keukenspecialisten, Mijn Bad, Buro van Oranje, RTL Z, Wonen bij September.

 

Stylist

Als interieur-stylist verzorg ik kantoor/ showroom styling, product-styling en event-styling voor bedrijven. Dat kan de styling zijn voor een reclame campagne, de website of video maar ook het inrichten van een kantoor, showroom of beurs-stand. Samen met een vaste fotograaf kunnen wij professioneel sfeerbeeld verzorgen waarop de producten het best tot hun recht komen. Je ziet een aantal voorbeelden bij de projecten voor Buro van Oranje, RTL Z en Kees Smit Tuinmeubelen Keukenspecialisten.nl.

Blogger

Als professioneel interieur blogger werk ik met diverse bedrijven samen. Ik schrijf artikelen voor websites, kranten en tijdschriften in het thema interieur, tuin en lifestyle. Je vindt mijn blogs en columns in het: Nederlands Dagblad, Pure & Original, Decokay en Keukenspecialisten.nl. Overige samenwerkingen zijn verwerkt in mijn blog en op mijn Instagram pagina.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

keuken beurs stand ontwerp

Ontwerp en inrichting beursstand voor Keukenspecialisten.nl

boomstamtafel buiten

Styling collectie tuinmeubels voor Kees Smit.