Zakelijk interieuradviesStyling Maison Belle

Of het gaat om een werkplek of woonomgeving: we functioneren het best in een fijne atmosfeer. Het is belangrijk om een fijne plek te creëren. Dit speelt bij een zakelijk interieuradvies een belangrijke rol.

Mijn kracht is om oude, statige panden zoals herenhuizen, boerderijen of landhuizen om te toveren tot prachtige kantoren, hotels of restaurant waar kwaliteit en luxe voorop staat. Waar de warmte van de ruimte meteen voelbaar is. Waar nagedacht is over elk detail zodat alles een geheel is en niks aan de verbeelding is overgelaten. Waar de ruimte een weerspiegeling is van de eigenaren of de gasten die er verblijven. Het gevoel van thuis op een hoogwaardig niveau.

Een interieur is een verlengstuk van een bedrijf. Met een interieur op maat ben je als merk voelbaar en tastbaar voor je klanten of gasten. Het gaat leven.

Voor wie is mijn advies?

Voor boutique hotels en fine dining restaurants.

Voor luxe vakantievilla’s en zorgwoningen.

Voor statige kantoren in herenhuizen, boerderijen en landhuizen.

Hoe ik werk?

Ik kom altijd graag op locatie zodat ik de sfeer van het pand en de ruimte kan proeven en het verhaal erachter begrijp. Na deze kennismaking maak ik een op maat gemaakte offerte en bij een JA van beide kanten ga ik aan de slag.

Voor meer informatie neem je contact op om de mogelijkheden te bespreken.