Zin in een zomers interieur

19 juni 2015 Seizoenen,  Woonblog - Interieurblog,  

Zomerkriebels, ja hoor: ik heb ze te pakken! De laatste weken voor de zomervakantie zitten bomvol, geen tijd om van de zon te genieten als het mooi weer is. En daar heb ik zo’n zin in: even niks aan mijn hoofd, zon-zomer-strand met een lekkere cocktail en zand tussen mijn tenen. Daarom lopen op dit moment mijn inspiratie-borden over van mooie zomerplaatjes. Heerlijk om naar te kijken, met als idee dat wij over een paar weken ook aan de beurt zijn.

En natuurlijk kan je die zomersfeer ook fijn in je interieur aanbrengen. Combineer wit, licht hout en natuurlijke materialen voor een echte strandsfeer in huis. Of je gaat aan de slag met palmboompjes, klamboe boven je bed of en een tropische print op je kussens of in behang. Ik ga voor de palm, mijn zomerhoed en doe m’n slippers alvast aan: laat die vakantie maar komen!

Een paar tips voor het ultieme zomer interieur.

Gordijnen

Witte, linnen gordijnen zorgen voor het ultieme zomergevoel. Heerlijk met de deuren open, wapperend in de wind. Wil je optimaal loungen in de tuin? Zet een hemelbed in de tuin, zo fijn om lekker weg te dommelen in de zon of lekker in de schaduw…

Zomerhoedjes

Niet alleen voor op je hoofd maar zo leuk om mee te stylen. Hang ze aan de kapstok of in een groepje aan de muur: zo gedaan en het staat zo gaaf!

Palmen

Kamerplanten mogen weer dus koop die grote palm voor in huis en geef hem een mooie, vrije hoek. Het oogt zo lekker zomers, de palmbladeren zijn ook mooi te gebruiken als tafel styling. Of je geeft een paneel of muurtje een tropische print met een palm-boom-behangetje. Dan kan de zomer extra lang duren…

zomer styling interieur

Laat de zomer maar komen: ik ben er klaar voor!

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *