Zomers blauw!

31 juli 2013 Kleur,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Blauw interieur

Een prachtige kleur voor het ultieme zomergevoel in huis is: blauw! Blauwe luchten, blauwe zee, blauwe bloemen, een zomerse kleur die koelte geeft! In de zomer-blogs laat ik me inspireren door de natuur en ga ik op zoek om dat heerlijke, zomerse gevoel het hele jaar vaste te houden in je interieur. De zon en strakke blauwe luchten geven deze week de inspiratie voor Zomers blauw in huis!

Het echte zomerhuis-gevoel creëer je zelf door veel wit, hout, natuurlijke materialen en blauw in verschillende tinten te gebruiken. Is dit wat te heftig dan doen blauwe accenten in de accessoires al heel veel. En ben je helemaal weg van blauw, waarom niet een hele muur wand, om de zomer vast te houden in huis?

  • Zoek in alle kasten je blauwe spullen bij elkaar en zet het bij elkaar. Een set blauwe vazen op tafel of een gezellig dienblad vol met blauwe accessoires.  Zo heb je in een handomdraai je eigen zomerstyling gemaakt!
  • Combineer verschillende tinten blauw en verschillende materialen met elkaar, het kan!
  • Blauwe bloemen combineren er prachtig bij.
  • Wil je nog meer blauw in huis? Wat dacht je van een blauwe muur? Op de eerste foto zie je: Denim Drift van Flexa. Een aanrader, deze kleur geeft je interieur een stijlvolle basis.

 

blauw styling

blauw interieur styling

Geniet van de zomer, de rust en van al het zomerse blauw om je heen. Het is overal, als je maar kijkt!

 

 

Blijven lezen?