Zwarte deuren en kozijnen

21 februari 2013 Verbouwtips,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Zwarte deuren en kozijnen

Waarom kiezen wij toch standaard voor wit? Kijk eens hoe mooi zwarte deuren en kozijnen staan. Vervang je binnendeuren eens door zwarte glasdeuren en je interieur krijgt meteen een luxe uitstraling. De deuren van Skantrae zijn van zwart gelakt hout en veel beter betaalbaar dan stalen deuren. Doordat ze zo slank zijn afgewerkt geven ze hetzelfde effect.

 

Nieuwe deuren

Investeer voor je woning in mooie paneeldeuren met of zonder glas. Zo krijg je meteen een luxe en stijlvol gevoel in huis. Vaak zijn de deuren op de juiste maat te bestellen en eenvoudig om te hangen. Zwarte deuren staan ook heel mooi in witte kozijnen, de rest kan dan zo blijven.

Dubbele glasdeur

Het je de mogelijkheid voor een dubbele glasdeur? Doen! Laat ze schuiven of klappen en sluit de ruimte af op momenten dat het prettig is. Op deze manier maak je nog meer gebruik van verschillende ruimtes in huis. Fijn als de kinderen tv kijken en jij rustig een boek wilt lezen. Maar ook erg mooi voor een chique hal.

 

zwarte schuifdeuren

 

Zwart en wit

Zwart en wit combineert goed met felle kleuren en geeft toch een volwassen uitstraling. Zorg voor een rustige basis en breng kleur in accenten zoals bloemen en woon-accessoires. Het lijkt alsof de kleuren bij de zwart nog meer tot leven komen en het brengt in een handomdraai vrolijkheid in huis!

Durf jij te kiezen voor zwarte deuren en kozijnen? Veel meer inspiratie voor mooie deuren en kozijnen vind je in mijn verzameling op Pinterest.

Beeld: Skantrae

 

Blijven lezen?