Contact

Wil je meer informatie over een interieuradvies of ontwerp? Neem dan contact op via info@maisonbelle.nl of vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op. Houd er rekening mee dat een interieuradvies altijd ruim van te voren wordt ingepland. Zo werken we samen toe naar het mooiste resultaat.

Nb. ik geef geen gratis interieuradvies en tips want dit is mijn beroep. In de interieurblog geef ik gratis tips en deel ik vol enthousiasme mijn creatieve ideeën. Dus doe er je voordeel mee.

marije develing handtek

Samenwerkingen interieurblog

In mijn blog, de columns en op social media heb ik een flink bereik en deel ik interieur tips. Hiermee geef ik inspiratie en een stukje gratis interieur-advies dus profiteer daarvan. Ik wil de volgers graag laten mee genieten en stimuleren om met je eigen huis aan de slag te gaan. Ik schrijf alleen over onderwerpen en producten waar ik enthousiast over ben en waar ik achter sta.

Samenwerkingen Ik werk graag samen met mooie merken en bedrijven op het gebied van interieur, tuin en lifestyle. Op de blog behandel ik regelmatig mooie merken of nieuwe woon collecties. Dit zijn producten waar ik enthousiast over ben.  Sponsored blogs/ advertorials zijn berichten waarvoor ik een product ontvang of betaald krijg. Op deze manier verdien ik wat terug aan de tijd die ik aan de blog besteed. Ik schrijf zelf de tekst en plaats alleen artikelen waar ik achter sta.

 Persberichten en uitnodigingen voor pers-events/ beurzen ontvang ik graag