Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over een interieuradvies of samenwerking? Neem dan contact op via info@maisonbelle.nl of vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op.

Nb. Houd er rekening mee dat er een paar weken wachttijd voor interieuradvies kan zijn.

Wat kunt u vertellen over de woning? Waar bent u naar op zoek?
Wij slaan uw informatie op, zodat wij een passende reactie terug kunnen sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan het privacy statement.

 

NB. ik geef geen gratis interieuradvies en heb geen winkel. In de interieurblog geef ik gratis tips en deel ik vol enthousiasme mijn creatieve ideeën.

Samenwerkingen

Ik werk graag samen met mooie merken en bedrijven op het gebied van interieur, tuin en lifestyle. Op de blog behandel ik regelmatig mooie merken of nieuwe woon collecties. Dit zijn producten waar ik enthousiast over ben.  Sponsored blogs/ advertorials zijn berichten waarvoor ik een product ontvang of betaald krijg. Op deze manier verdien ik wat terug aan de tijd die ik aan de blog besteed. Ik schrijf zelf de tekst en plaats alleen artikelen waar ik achter sta.

Neem voor samenwerkingen contact op via het formulier of via e-mail. Vooraf bekijk ik of het product en de informatie bij Maison Belle past. Persberichten en uitnodigingen voor pers-events/ beurzen ontvang ik ook graag.