Over mij

Marije Develing (Ouweneel) is een creatieve duizendpoot en gek op álles wat met wonen en interieur te maken heeft. 

Ik kom uit een creatief nest waarbij de interieur genen van oma naar moeder op dochter zijn over gegeven. Ik ben gezegend met dit talent en het allerliefst ben ik met mooie huizen en inrichten bezig. Als klein meisje veranderde ik wekelijks mijn kamertje en schilderde mijn eigen meubels.  In onze eerste, eigen woning: een appartement kon ik los! Na het verbouwen en inrichten van onze eigen huizen werd ik steeds vaker gevraagd om anderen te helpen met inrichten. Het viel op: ik werd steeds enthousiaster en ik besloot mijn hart te volgen. 

In 2010 heb de stap gezet om mijn baan in de financiële wereld te beëindigen. Mijn studie communicatie werd uitgebreid met een opleiding binnenhuisarchitectuur en ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Maison Belle werd geboren. Het geven van interieuradvies, het ontwerpen van interieurs en het schrijven over wonen is sindsdien mijn fulltime baan. Ik werk samen met een team creatieve professionals met dezelfde visie en veel vakkennis.  Zo ontstaat er telkens weer een origineel en persoonlijk interieur wat helemaal bij de bewoners past.” Mijn werkwijze wordt omschrijven als: persoonlijk, sfeervol en praktisch.

Sinds 2020 woon ik met mijn man en onze twee kinderen in een gerenoveerde woonboerderij in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. De boerderij was volledig vervallen en is volledig opgeknapt in onze eigen stijl. Ik kon het interieur en de indeling volledig zelf ontwerpen. Een droom voor elke interieurontwerper en ik moet zeggen dat het een heerlijk huis is geworden! In de blog schrijf ik hier regelmatig over: hiermee geef ik een kijkje in ons eigen huis en deel ik waar ik mee bezig ben. 

Met mijn werk wil ik mensen helpen om een fijn thuis te creëren; waar je tot rust komt en waar fijne herinneringen ontstaan. Maar ook kantoren en zorg-woningen worden met mijn inbreng: warm, rustig en sfeervol. Dit alles start met een goed ontwerp en kan uitgewerkt worden tot in de details van een complete inrichting. Door mijn liefde voor de natuur breng ik mijn vrije tijd veel door in het ontwerpen en aanleggen van onze boerderij tuin. Steeds vaker wordt ik na een interieuradvies gevraagd om ook mee te denken met de tuin. Zo loopt de stijl van binnen mooi naar buiten over. 

 

Interieur blog

In mijn blog, de columns en op social media heb ik een flink bereik en deel ik interieur tips. Hiermee geef ik inspiratie en een stukje gratis interieur-advies dus profiteer daarvan. Ik wil de volgers graag laten mee genieten en stimuleren om met je eigen huis aan de slag te gaan. Ik schrijf alleen over onderwerpen en producten waar ik enthousiast over ben en waar ik achter sta.

Heb je hulp nodig bij het inrichten of aanpassen van je eigen woning? Neem dan contact met mij op. Stuur een mail naar info@maisonbelle.nl of vul het contact formulier in.

Ps. Houd er rekening mee dat een interieurontwerp en advies altijd ruim van te voren wordt ingepland. Zo gaan we goed voorbereid van start en werken we samen toe naar het beste resultaat.

Regelmatig wordt ik gevraagd om interieur tips te geven in tijdschriften maar ook op TV.

 

© Copyright 2010 - 2021 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy