Over mij

Marije Develing is een creatieve duizendpoot en gek op álles wat met interieur en design te maken heeft. Sinds 2010 geeft zij dagelijks interieuradvies aan particulieren, bedrijven en aan de zorg. Met al deze kennis en ervaring is Marije een ware professional in het vak.

Ik kom uit een creatief nest waarbij de interieur genen van oma naar moeder op dochter zijn over gegeven. “Sfeer brengen en mooie interieurs creëren zit bij ons in het bloed”. Ik ben gezegend met dit talent: als meisje keek ik al anders naar ruimtes, kleuren en materialen. Ik veranderde continue mijn kamer (en die van vriendinnen) en verzamelde al jong mijn eigen meubels. 

Na een HBO studie Communicatie en Marketing ben ik terecht gekomen in de financiële wereld. Het werk wat ik deed in de financiële wereld heeft mij een goede zakelijke basis gegeven. Maar in mijn vrije tijd hield ik mij bezig met de woningmarkt en interieur. Al snel kochten wij ons eerste opknap woning: een jaren 50 appartement waar niemand iets in zag. Ik zag dat we hier écht wat moois van konden maken en ging er helemaal in op. Na de verbouwing kregen we al snel weer zin in een nieuw project. Tijdens het renoveren en inrichten van onze eigen huizen werd ik steeds vaker gevraagd om anderen te helpen met hun interieur. Ik besloot mijn hart te volgen. 

Binnenhuisarchitect

Ik ben de studiebanken weer in gegaan en ging fluitend de studie Binnenhuisarchitectuur door. (waarom had ik dit niet eerder gedaan?) Tijdens de studie ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Vanaf 2010 werkt Maison Belle als binnenhuisarchitect aan de inrichting van luxe woonhuizen, horeca en zorgwoningen. Inmiddels is Maison Belle uitgegroeid tot een interieur ontwerp bureau met een hoogwaardig team creatieve professionals.

Met ons werk willen wij mensen helpen om een fijn thuis te creëren; waar je kunt genieten en waar fijne herinneringen ontstaan. Maar ook restaurants en zorg-woningen worden omgetoverd tot ruimtes waar de warmte meteen voelbaar is. Er is nagedacht over elk detail zodat alles een geheel is en niks aan de verbeelding is overgelaten. Waar de ruimte een weerspiegeling is van de eigenaren of de gasten die er verblijven. Het gevoel van thuis op een hoogwaardig niveau: c’est un Maison Belle!  

marije develing handtek

 

© Copyright 2010 - 2023 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy