Over mij

Marije Develing is een creatieve duizendpoot en gek op álles wat met interieur en design te maken heeft. Sinds 2010 geeft zij dagelijks interieuradvies aan particulieren, bedrijven en aan de zorg. Met al deze ervaring is Marije een professional in het vak.

“Ik kom uit een creatief nest waarbij de interieur genen van oma naar moeder op dochter zijn over gegeven. Ik ben gezegend met dit talent: sfeer brengen en mooie interieurs ontwerpen is mijn passie. Als klein meisje keek ik al anders naar ruimtes, kleuren en materialen. Ik veranderde continue mijn kamer (en die van vriendinnen) en verzamelde mijn eigen meubels. Nog steeds koop ik liever meubels dan kleding ;). “

Na een HBO studie Communicatie en Journalistiek ben ik terecht gekomen in de financiële wereld. Maar in mijn vrije tijd hield ik mij bezig met de woningmarkt en interieur. Al snel kochten wij ons eerste opknap woning: een jaren 50 appartement waar niemand iets in zag. Ik zag dat we hier écht wat moois van konden maken en ging er helemaal in op. Na de verbouwing kregen we al snel weer zin in een nieuw project. Tijdens het renoveren en inrichten van onze eigen huizen werd ik steeds vaker gevraagd om anderen te helpen met hun interieur. Ik besloot mijn hart te volgen. 

Binnenhuisarchitect

Ik ben de studiebanken weer in gegaan en ging fluitend de studie Binnenhuisarchitectuur door. (waarom had ik dit niet eerder gedaan?) Tijdens de studie ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Het werk wat ik deed in de financiële wereld heeft mij een goede zakelijke basis gegeven. Sindsdien is het geven van interieuradvies, het ontwerpen van interieurs en het schrijven over wonen mijn volledige baan. 

Met mijn werk wil ik mensen helpen om een fijn thuis te creëren; waar je kunt genieten en waar fijne herinneringen ontstaan. Maar ook restaurants en zorg-woningen tover ik om tot ruimtes waar de warmte meteen voelbaar is. Er is nagedacht over elk detail zodat alles een geheel is en niks aan de verbeelding is overgelaten. Waar de ruimte een weerspiegeling is van de eigenaren of de gasten die er verblijven. Het gevoel van thuis op een hoogwaardig niveau.    

Verlang je naar zo’n sfeervol interieur en kom je hier zelf niet uit? Ik maak graag kennis met je. Stuur een mail naar info@maisonbelle.nl of vul het contact formulier in.

 

© Copyright 2010 - 2023 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy