Even voorstellen

Marije Develing is interieur stylist en -ontwerper en gék op alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Inrichten en stylen doe ik al sinds ik kan lopen. Het stroomt als het ware door mijn aders. Met mijn man en twee kinderen woon ik in een oud huis in het bosrijke Apeldoorn. Na het verbouwen en inrichten van onze eigen huizen kreeg ik de smaak te pakken. Ik wilde dagelijks aan de slag met mijn talent!

In 2010 heb de stap gezet om mijn baan in de financiële wereld op te zeggen en mijn hart te volgen. Mijn studie communicatie werd aangevuld met een opleiding binnenhuisarchitectuur en interieur-styling. Hierna ben ik in 2010 als zelfstandige gestart met mijn bedrijf: Maison Belle. Het geven van interieuradvies en schrijven over interieur en lifestyle is nu mijn fulltime baan. Ik werk samen met een team creatieve professionals met dezelfde visie en veel vakkennis. In mijn werk denk ik mee in creatieve oplossingen en sfeervolle details. Zo ontstaat er telkens weer een persoonlijk interieur wat helemaal bij de bewoners past.

“Ik breng graag de sfeer in huis zodat mensen  warmte en rust  vinden op hun eigen plek.”

Met Maison Belle wil laten zien dat een interieur praktisch, betaalbaar én mooi tegelijk kan zijn. Zo wil ik interieuradvies toegankelijk maken. Zodat jouw huis echt je THUIS wordt. Als ondernemer denk ik ook zakelijk graag mee met de inrichting van kantoor, showroom of beurs-stand. Van ontwerp, styling tot volledige uitvoering.

Interieur blog

Mijn blog, columns en social media berichten zijn een verzameling van foto’s die mij aanspreken en waar ik mee bezig ben. Hiermee geef ik tips, inspiratie en een stukje gratis interieur-advies dus profiteer ervan. Ik wil je graag laten mee genieten en stimuleren om met je eigen huis aan de slag te gaan. De onderwerpen worden via Internet, tijdschriften, winkels en (internationale) woonbeurzen verzameld. Het merk en product probeer ik zo goed mogelijk te vermelden. Mocht het niet volledig zijn of je hebt een aanvulling dan hoor ik het graag.

Voel je vrij om me te benaderen met ideeën, opmerkingen of vragen. Heb je hulp nodig bij het inrichten of aanpassen van je eigen woning? Neem dan contact met mij op. Samenwerkingen in de vorm van een blog-post, product styling of reviews behoren tot de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@maisonbelle.nl of vul het contact formulier in.

Houd er rekening mee dat interieuradvies of styling altijd een paar weken van te voren wordt ingepland. Zo kunnen we daar in de voorbereidingen rustig naartoe werken voor het beste resultaat.