Over mij

Marije Develing (Ouweneel) is een creatieve duizendpoot en gek op álles wat met wonen en interieur te maken heeft. 

“Stylen en inrichten doe ik al vanaf dat ik heel klein was; het is een soort tweede natuur. Als meisje veranderde ik wekelijks mijn kamertje en schilderde ik mijn eigen meubels.  In mijn eerste, eigen woning kon ik los! Na het verbouwen en inrichten van diverse, eigen huizen werd ik steeds vaker gevraagd om te helpen met inrichten. Het viel op: ik kreeg ik de smaak te pakken en ik besloot mijn hart te volgen. 

In 2010 heb de stap gezet en mijn baan in de financiële wereld opgezegd. Mijn studie communicatie werd aangevuld met een opleiding binnenhuisarchitectuur. Hierna ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met mijn bedrijf: Maison Belle. Met mijn man en onze twee kinderen wonen we nu in een gerenoveerde woonboerderij in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. De boerderij was volledig vervallen en is volledig opgeknapt in onze eigen stijl. (In de blog schrijf ik hier regelmatig over.)

Het geven van interieuradvies, de interieurontwerpen en schrijven over wonen is al ruim 11 jaar mijn fulltime job. Ik werk samen met een top team creatieve professionals met dezelfde visie en veel vakkennis.  Zo ontstaat er telkens weer een origineel en persoonlijk interieur wat helemaal bij de bewoners past.” Mijn werkwijze wordt omschrijven als: persoonlijk, sfeervol en praktisch.

“Ik breng graag sfeer, warmte en rust in huis zodat thuis komen heerlijk wordt.” In mijn werk wil ik mensen helpen om een fijn thuis te creëren waar je tot rust komt en waar fijne herinneringen ontstaan. Maar ook kantoren en zorg-woningen worden met mijn inbreng: warm, rustig en sfeervol. Dit alles start met een goed ontwerp en kan uitgewerkt worden tot in de  complete inrichting. 

 

Interieur blog

In mijn blog, de columns en op social media deel ik wat ik tegen kom en waar ik mee bezig ben. Hiermee geef ik tips, inspiratie en een stukje gratis interieur-advies dus profiteer ervan. Ik wil je graag laten mee genieten en stimuleren om met je eigen huis aan de slag te gaan. Ik schrijf alleen over onderwerpen en producten waar ik enthousiast over ben. Voel je vrij om me te benaderen met ideeën, opmerkingen of vragen.

Heb je hulp nodig bij het inrichten of aanpassen van je eigen woning? Neem dan contact met mij op. Samenwerkingen in de vorm van een blog-post, product styling of reviews behoort tot de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@maisonbelle.nl of vul het contact formulier in.

Ps. Houd er rekening mee dat interieuradvies of styling altijd een aantal weken van te voren wordt ingepland. Zo kunnen we daar in de voorbereidingen rustig naar toe werken voor het beste resultaat.

Regelmatig wordt ik gevraagd om interieur tips te geven in tijdschriften maar ook op TV.