Over mij

Marije Develing is een creatieve duizendpoot en gek op álles wat met wonen en interieur te maken heeft. Sinds 2010 geeft zij dagelijks interieuradvies aan particulieren, bedrijven en aan de zorg. Met al deze ervaring is Marije een ware professional in het vak.

“Ik kom uit een creatief nest waarbij de interieur genen van oma naar moeder op dochter zijn over gegeven. Ik ben gezegend met dit talent en het allerliefst ben ik met het inrichten van mooie huizen bezig. Als klein meisje keek ik al anders naar ruimtes, kleuren en materialen. Ik veranderde continue mijn kamer (en die van vriendinnen) en schilderde mijn eigen meubels.

Na een HBO studie was ik terecht gekomen in de financiële wereld. Maar in mijn vrije tijd was ik het liefst bezig met de woningmarkt en interieur. Al snel kochten wij ons eerste opknap woning: een jaren 50 appartement waar niemand iets in zag. Ik zag dat we hier écht wat moois van konden maken en ging er helemaal in op. Na de verbouwing kregen we al snel weer zin in een nieuw project. Tijdens het renoveren en inrichten van onze eigen huizen werd ik steeds vaker gevraagd om anderen te helpen met hun interieur. Het viel op: ik werd steeds enthousiaster en ik besloot mijn hart te volgen. 

Binnenhuisarchitect

Ik schreef mij in voor een studie Binnenhuisarchitectuur, ging fluitend de studie door (had nog nooit zoiets leuks gedaan!) en ben gestart als zelfstandig ondernemer. Het werk wat ik deed in de financiële wereld heeft mij een goede zakelijke basis gegeven. Sindsdien is het geven van interieuradvies, het ontwerpen van interieurs en het schrijven over wonen mijn volledige baan. 

In mijn werk wil ik mensen helpen om een fijn thuis te creëren; waar je tot rust komt en waar fijne herinneringen ontstaan. Maar ook kantoren en zorg-woningen worden met mijn inbreng: warm, rustig en sfeervol. Dit alles start met een goed ontwerp en kan uitgewerkt worden tot in de details van een complete inrichting. Ik werk als creatieve zelfstandige samen met een team professionals met dezelfde visie en veel vakkennis.  Zo ontstaat er telkens weer een origineel en persoonlijk interieur wat helemaal bij de bewoners past.   

Woonboerderij

Sinds 2020 wonen wij in een woonboerderij in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Deze boerderij was volledig vervallen en is helemaal opgeknapt in onze eigen stijl. Ik kon het interieur, de indeling en de tuin volledig zelf ontwerpen. Een droom voor elke interieurontwerper en het is echt een heerlijk huis  geworden! Ik hou enorm van de natuur, het is voor mij ook een grote inspiratiebron. In mijn vrije tijd ben ik dan op gek op tuinieren en wandelen. In de blog schrijf ik hier regelmatig over: ik geef een kijkje in ons eigen huis en deel wat ik graag doe. 

Verlang je naar een mooi en fijn huis en kom je hier zelf niet uit? Blijf niet langer worstelen maar vraag hulp van een professional. Ik help je graag. Stuur een mail naar info@maisonbelle.nl of vul het contact formulier in.

NB. Houd er rekening mee dat een uitgebreid interieuradvies altijd ruim van te voren wordt ingepland. Zo gaan we goed voorbereid van start en werken we samen toe naar het beste resultaat. Voor een kort advies is er soms al snel een plekje, je bent dan van harte welkom bij mij thuis voor een brainstorm gesprek van 2 uur bij mij thuis.

Regelmatig wordt ik gevraagd om interieur tips te geven in tijdschriften maar ook op TV.

 

© Copyright 2010 - 2022 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy