Over mij

Marije Develing (Ouweneel) is een creatieve duizendpoot en gek op álles wat met wonen en interieur te maken heeft. 

“Stylen en inrichten doe ik al vanaf dat ik heel klein was; het is een soort tweede natuur. Als meisje veranderde ik wekelijks mijn kamertje en schilderde ik mijn eigen meubels.  In mijn eerste, eigen woning kon ik los! Na het verbouwen en inrichten van diverse, eigen huizen werd ik steeds vaker gevraagd om te helpen met inrichten. Het viel op: ik kreeg ik de smaak te pakken en ik besloot mijn hart te volgen. 

In 2010 heb de stap gezet en mijn baan in de financiële wereld beëindigd. Mijn studie communicatie heb ik uitgebreid met een opleiding binnenhuisarchitectuur en ben ik als ondernemer gestart met: Maison Belle. Het geven van interieuradvies, de interieurontwerpen en schrijven over wonen is sindsdien mijn fulltime werk. Ik werk samen met een top team creatieve professionals met dezelfde visie en veel vakkennis.  Zo ontstaat er telkens weer een origineel en persoonlijk interieur wat helemaal bij de bewoners past.” Mijn werkwijze wordt omschrijven als: persoonlijk, sfeervol en praktisch.

Met mijn man en onze twee kinderen wonen we sinds 2020 in een gerenoveerde woonboerderij in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. De boerderij was volledig vervallen en is volledig opgeknapt in onze eigen stijl. Ik kon het interieur en de indeling volledig zelf ontwerpen. Een droom natuurlijk voor elke interieurontwerper en ik moet zeggen dat het een heerlijk huis is geworden! In de blog schrijf ik hier regelmatig over: hiermee geef ik een kijkje in ons eigen huis en wil ik de lezers inspireren. 

In mijn werk wil ik mensen helpen om een fijn thuis te creëren waar je tot rust komt en waar fijne herinneringen ontstaan. Maar ook kantoren en zorg-woningen worden met mijn inbreng: warm, rustig en sfeervol. Dit alles start met een goed ontwerp en kan uitgewerkt worden tot in de  complete inrichting. Door mijn liefde voor de natuur breng ik mijn vrije tijd veel door in het ontwerpen en aanleggen van onze boerderij tuin. Steeds vaker wordt ik na een interieuradvies gevraagd om ook mee te denken met de tuin. Zo loopt de stijl van binnen mooi naar buiten over. 

 

Interieur blog

In mijn blog, de columns en op social media heb ik een groot bereik en deel ik interieur tips. Hiermee geef ik inspiratie en een stukje gratis interieur-advies dus profiteer daarvan. Ik wil de volgers graag laten mee genieten en stimuleren om met je eigen huis aan de slag te gaan. Ik schrijf alleen over onderwerpen en producten waar ik enthousiast over ben en waar ik achter sta.

Heb je hulp nodig bij het inrichten of aanpassen van je eigen woning? Neem dan contact met mij op. Samenwerkingen in de vorm van een blog-post, product styling of reviews behoort tot de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@maisonbelle.nl of vul het contact formulier in.

Ps. Houd er rekening mee dat interieuradvies of styling altijd een aantal weken van te voren wordt ingepland. Zo kunnen we daar in de voorbereidingen rustig naar toe werken voor het beste resultaat.

Regelmatig wordt ik gevraagd om interieur tips te geven in tijdschriften maar ook op TV.

 

© Copyright 2010 - 2021 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy